Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Chiorpec, bucătarul care a făcut senzație la „Chefi la cuțite”, a murit. A pierdut lupta cu o boală nemiloasă

Liviu Chiorpec, bucătarul care a făcut senzație la „Chefi la cuțite”, a murit. A pierdut lupta cu o boală nemiloasă

GALERIE FOTO (2) Liviu Chiorpec, bucătarul care a făcut senzație la Chefi la cuțite, a murit.

Liviu Chiorpec, bucătarul care a făcut senzație la „Chefi la cuțite”, a murit. Bucătarul care a participat la emisiunea culinară s-a stins din viață pe 4 noiembrie 2021. Liviu Chiorpec a pierdut lupta cu cancerul. Vestea i-a întristat pe apropiații și fanii acestuia.

Liviu Chiorpec, bucătarul care a făcut senzație la „Chefi la cuțite”, a murit. A pierdut lupta cu o boală nemiloasă

Liviu Chiorpec, bucătarul care a făcut senzație la „Chefi la cuțite”, a murit. Celebrul bucătar s-a stins din viață în această dimineață, după o lungă bătălie cu cancerul. Liviu Chiorpec a participat la renumitul show Chefi la cuțite, unde i-a impresionat pe cei trei jurați. Chef Scărlătescu a fost cel care a făcut anunțul trist. Vestea a fost dată de către prietenii și apropiații acestuia. „E o dimineata in care îmi moare un prieten dupa o lunga și demna lupta cu cancerul. Liviu Chiorpec, astazi este doar despre tine si sauvignonul va fi de acum incolo despre tine. Mi- e trist, mi- e frig, ma gândesc ca cei buni și cu lumini in suflete pleacă prea brutal, prea rapid din viata ta. Ne- am cunoscut călcandu- ne pe picioare la cursurile de tango si am continuat povestind despre mări, țări si cărți, iubiri pierdute și piruete ale vieții. Ne- am dus alaturi anii imblanzindu- i cu șampanie și sauvignon blanc cautand in noi sunete și forme.Sa-i inveti, draga Liviu, pe cei de sus, sa bea șampanie la micul dejun”, a scris Raluca Neagu, a apropiată a lui Liviu Chiorpec, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, chef Scărlătescu a postat un mesaj emoționant pe Facebook, fiind îndurerat de moartea lui Liviu Chiorpec.”Drum bun, prieten drag. Dumnezeu să te odihnească în pace.”, a scris chef Cătălin Scărlătescu. Moartea bucătarului a produs un val puternic de tristețe în rândul apropiaților, dar și printre bucătarii care l-au cunoscut și apreciat. În ultimele luni, Liviu Chiorpec nu a mai fost activ pe rețelele de socializare,iar ultima imagine cu el a fost publicată în luna august. Bucătarul apare jucându-se cu un câine, zâmbitor și relaxat.

Liviu Chiorpec

Liviu Chiorpec a fost profesor de gastronomie

În cadrul emisiunii Chefi la cuțite, Liviu Chiorpec a povestit că a vrut să-i facă o surpriză lui Scărlătescu. „L-am cunoscut acum vreo patru sau cinci ani, cum le stă bine bărbaților, într-un wine bar, la o sticlă de șampanie. (…) Ne întâlnim rar, dar oamenii când se apropie, nu au nevoie să se vadă în fiecare secundă”, declara atunci Liviu.

Liviu Chiorpec era de profesie inginer și a devenit bucătar după 20 de ani de muncă într-o corporație. „Cine sunt? Liviu Chiorpec, bucătar, din alegere sau predestinare, inginer, de meserie, fost corporatist, 20 de ani, reinventat, că tot e la modă… Acum sunt private chef. Gătesc la mine acasă, la tine acasă, la cine vreau eu acasă”, spunea atunci Chiorpec.

De asemenea, Liviu a fost și profesor de gastronomie la școala de cooking.„Bem un pahar de vin și discutăm principiile prin care se gătește mâncarea. Nu mă interesează rețeta, sunt milioane de rețete, eu îi învăț cum să recunoască tehnicile corecte.”, preciza bucătarul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: