Redactia.ro
Home » TV » Theo Rose a semnat cu Pro TV! Ce emisiune va prezenta artista, show-ul deja se difuzează

Theo Rose a semnat cu Pro TV! Ce emisiune va prezenta artista, show-ul deja se difuzează

Theo Rose dă lovitura! Artista a semnat contract cu postul de televiziune Pro TV. Iată ce emisiune va prezenta artista, fiind vorba de un show care deja se difuzează pe post și este pe val!

Theo Rose dă lovitură după lovitură! După ce în timpul verii, a făcut parte din Gașca Vorbește Lumea, acum va prezenta singură un super show! Este vorba chiar de un show de talente care îi are în juriu pe Smiley, Marius Moga, Raluka și Carla’s Dreams și deja a început să se difuzeze la TV, ajuns acum la etapa de Semifinală!

Theo Rose a semnat cu Pro TV! Ce emisiune va prezenta artista

În vârstă de 24 de ani, Theo Rose a ajuns să fie printre cele mai apreciate cântărețe din România. Iar acum artista bifează acum o nouă apariție în prime time, când va prezenta emisiunea „SuperStar România” de la Pro TV.

De peste două luni, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams s-au așezat la masa juriului SuperStar România și au pornit în căutarea următorului #superstar al României.
În fața lor au cântat sute de concurenți, iar dintre aceștia, peste 110 au primit tichetul auriu și au trecut de etapa audițiilor. Cu fiecare nouă etapă, competiția devine tot mai strânsă pentru cei care merg mai departe.

Doar 32 de concurenți au mai rămas în luptă pentru titlul de SuperStar, dar și pentru cel mai mare premiu oferit vreodată într-o competiție: 1 milion de lei. SuperStar România a ajuns acum la Semifinale. Iar acum este momentul ca, alături de concurenți, pe scenă, să urce pe scenă și noua prezentatoare Theo Rose.

Theo Rose: „N-am dormit nopți întregi înainte”

Theo Rose se declară Încântată de această mare provocare, dar spune că are ceva emoții.

”O mare provocare… niște emoții cum n-am avut niciodată cântând. N-am dormit nopți întregi înainte, gândindu-mă la ce m-am înhămat, ce mare responsabilitate am.

Acum, dupa ce m-am plâns, vă spun și că e una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am trăit vreodată. Că îmi trăiesc visul în prime-time la TV. Că înțeleg atât de bine concurenții, tocmai pentru că am fost de nenumărate ori în pielea lor și e o bucurie să le pot fi alături și să retrăiesc tot soiul de emoții”, le-a mărturisit fanilor Theo Rose.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: