Redactia.ro
Home » Monden » Cum a ajuns să arate astăzi și ce fel de job are Soso de la Big Brother. FOTO

Cum a ajuns să arate astăzi și ce fel de job are Soso de la Big Brother. FOTO

GALERIE FOTO (8) Cum ajuns să arate astăzi și ce fel de job are Soso de la Big Brother

Cum a ajuns să arate astăzi și ce fel de job are Soso de la Big Brother. Primul câștigător al emisiunii „Big Brother” din România a dispărut de pe micile ecrane. Soso nu mai are nicio treabă cu televiziunea, iar viața i s-a schimbat radical. Cum arată acum fostul concurent?

Cum a ajuns să arate astăzi și ce fel de job are Soso de la Big Brother. FOTO

Cum a ajuns să arate astăzi și ce fel de job are Soso de la Big Brother. Soso, pe numele său adevărat Sorin Fișteag are 39 de ani și a ajuns de nerecunoscut. Fostul câștigător Big Brother România a renunțat la viața din România și s-a stabilit în străinătate. A renunțat la părul lung, unghiile negre și la bijuteriile de piele și s-a transformat într-un bărbat în toată regula.

În prezent, Soso este medic primar în orașul Moers din Germania și lucrează la Unitatea de Primiri urgențe a spitalului Bethany. Soso și-a termiant rezidențiatul pe pneumologie. „Da. Îmi este teamă că o să iau virusul și o să îi îmbolnăvesc pe cei din jurul meu. Îmi este teamă că se va îmbolnăvi echipa din spital. Dar nici pompierul nu stă în fața unei case ce arde și se gândește că îi este frică de foc, ci face tot posibilul să limiteze daunele”, a spus Soso, într-un interviu pentru monicaradulescu.eu

Fostul concurent a declarat că el și colegii săi luptă împotriva noului coronavirus, reușind, momentan, să salveze pacienții infectați cu COVID-1. „La ora actuală, fiind cumva liniştea dinaintea furtunii, cum zicem noi, am un program absolut normal, de la 8-17. Dacă putem, ne mai luăm şi câteva ore libere, tocmai pentru a economisi puterile pentru vremurile grele ce ne aşteaptă. La spital, am reuşit să separăm complet COVID-19 de restul pacienţilor în aşa fel încât triajul celor suspecţi de coronavirus se face într-un cort aflat în curtea spitalului şi de acolo sunt trimişi în unitatea de primiri urgenţe doar cazurile grave. În cort se prezintă zilnic cam 40-60 de oameni, mulţi trimişi de medicii de familie doar pentru probe. Cam 2-3 rămân internaţi. Avem un număr constant – câţi internam, atâţia externam. Am avut mulţi tineri cu dispnee severă, i-am tratat pe secţie cu supraveghere şi s-au recuperat foarte bine. În acest moment, avem un singur caz grav intubat pe ATI, dar îi merge foarte bine. E un om mai în vârstă cu multe comorbiditati”, a adăugat Sorin Fișteag.

Soso nu a vrut să activeze în televiziune

Soso a câștigat primul sezon al emisiunii „Big Brother” în 2003. La acea vreme avea 22 de ani, reușind să surprindă pe toată lumea cu atitudinea sa. Ei bine, spre surprinderea tuturor, faima nu l-a convins pe Soso să activeze în televiziune.

Pe atunci student la Medicină în Timișoara, a decis să-și continue studiile și să urmeze o carieră în lumea medicală. Soso a călătorit mulți ani, iar în cele din urmă s-a stabilit în Germania. Pentru moment, fostul concurent de la Big Brother România profesează ca medic primar și se ocupă de secția de urgență a unui spital din Germania.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: