Redactia.ro
Home » Monden » Soso de la Big Brother, medic-șef la Urgență în Germania. Mesaj dramatic despre COVID19

Soso de la Big Brother, medic-șef la Urgență în Germania. Mesaj dramatic despre COVID19

GALERIE FOTO (6) Soso de la Big Brother, medic-șef la Urgență în Germania

Soso de la Big Brother, medic-șef la Urgență în Germania. Soso, tânărul din Reșița care a câștigat prima ediție Big Brother România, a devenit medic-șef la Urgențe în Germania. Acesta a impresionat publicul prin modestie și bun simț. Acesta le transmite oamenilor un mesaj dramatic despre noul coronavirus.

Soso de la Big Brother, medic-șef la Urgență în Germania. Mesaj dramatic despre COVID19

Soso de la Big Brother, medic-șef la Urgență în Germania. Soso, pe numele său real Sorin Fișteag, îl cunoaște toată lumea. Acesta a câștigat în 2003, prima ediție Big Broather România. La acea vreme, tânărul din Reșița avea 22 de ani și era student la medicină, în Timișoara. Soso a impresionat publicul prin modestie și carisma sa. Astăzi, Soso a reușit să facă ceea ce și-a dorit întotdeauna. Soso de la Big Brother, medic-șef la Urgență în Germania. Acesta lucrează ca specialist în medicina internă în Germania, într-un spital din Dusseldorf. Mai mult Sorin este coordonator al serviciului de urgență din cadrul spitalului din Moers, un oraș din Iandul Renania de Nord Wesfalia. În acel spital a ajuns personal din toată lumea, inclusiv din Rusia, Statele Unite, Marea Britanie, Cehia și România. Într-un timp, medicii aveau de gând să organizeze o campanie în care fiecare medic să le spună celor de acasă cât de periculos este virusul coronavirus.

Astfel, pentru Soso, înregistrarea de doar câteva minute postată pe Youtube a fost o activitate ușoară, ținând cont că acesta a mai avut legătură cu televiziunea. La aproape 40 de ani, Sorin poartă ochelari rotunzi și vorbește sigur pe el, explicându-le românilor că nu trebuie să subestimeze virusul ucigaș, dezvăluind că a văzut mulți tineri care au pierit din cauza coronavirusului.

Mesajul dramatic transmis de Soso

Dragi români, numele meu este Sorin Fișteag, sunt medic coordonator al Serviciului de Urgență al Spitalului Bethanien din Moers. Vreau, prin acest video, să fac un apel la voi și să reamintesc de importanța măsurilor de igienă în lupa împotriva acestei pandemii cu care ne confruntăm.

Vedem, din păcate, zilnic, aici, destine foarte tragice ale multor pacienți, de multe ori chiar tineri, fără nici un fel de boli în antecedente, care au o formă foarte severă a bolii.Rog încă o dată insistent, să nu luați acest virus ca o simplă gripă, este o boală care poate decurge extrem de sever la mulți dintre noi. De aceea, vreau să vă reamintesc să vă dezinfectați pe mâini de cât de multe ori puteți, pe zi. Să purtați mască de fiecare dată când ieșiți din casă, să reduceți contactele sociale cât mai mult posibil… Trebuie să vă gândiți mai ales în perioadele acestea la membrii familiei voastre, poate sunt mai în vârstă sau suferă de niște boli cronice. Trebuie să ne gândim că e foarte important să-i protejăm și să ținem distanța față de acești membrii ai familiei tocmai pentru că îi iubim. Vă mulțumesc și multă sănătate”,a spus Soso de la Big Brother.

De-a lungul anilor, Soso a muncit foarte mult pentru a ajunge aici, dar a meritat, spune el! Cel mai mult contează să știi să-și alegi lucrurile care îți fac bine, care te împlinesc, nu doar pe termen scurt. A decis să plece din România, pentru că salariul nu-i permitea să se întrețină, motiv pentru care a ales să-și părăsească țara pentru un trai mai bun.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: