Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Descoperă ce piese de mobilier nu trebuie să lipsească din livingul tău

Descoperă ce piese de mobilier nu trebuie să lipsească din livingul tău

GALERIE FOTO (2)

Diferite activități au loc zilnic în living. Este acel spațiu din casă unde te poți relaxa și poți viziona un film sau serialul preferat, te poți întâlni cu membrii familiei după o zi de muncă sau poți petrece timp de calitate alături de prieteni. Se poate spune chiar că aceasta este încăperea preferată a tuturor celor din casă.

De aceea, este important ca atunci când verifici ofertele unui magazin mobila pentru alegerea pieselor pentru living, acestea trebuie să se adapteze nevoilor, bugetului tău și spațiului disponibil. 

Piesa cheie a livingului – canapeaua

Canapeaua este cea mai importantă piesă de mobilier din această încăpere și este întotdeauna indicat să investești într-una de calitate, cu o structură fermă și cu tapițerie bună. În funcție de distribuția spațiului, poți opta pentru o canapea mai mare în formă de „L”, în loc de două mai mici sau poți completa decorul cu două fotolii confortabile.

Masa de cafea – o piesă de nelipsit din living

Măsuța de cafea este un alt element esențial din acest spațiu, însă, pentru a o alege trebuie luate în calcul dimensiunile canapelei. Nu uita să lași aproximativ 35 sau 40 cm distanță între canapea și masă. Acest lucru îți va permite să ajungi la obiectele de pe ea fără probleme, dar și să eviți loviturile când te așezi sau te ridici.

Mobilă pentru TV

Televizorul beneficiază de toată atenția membrilor familiei, în special seara și în timpul weekend-ului. Poate fi montat direct pe un suport de perete, pe o mobila living sau pe o masă TV cu roți, ce îi permite să fie orientat în diferite direcții. 

Mobilierul modular – perfect pentru orice living

Fiind vorba despre living, vei avea nevoie de spații de depozitare mai speciale, iar mobilierul modular este extrem de popular. Acesta este foarte practic și poate fi adaptat în funcție de propriile preferințe. Nimic nu te împiedică să îl folosești pentru cărți, sticle, decorațiuni sau flori.

Fără îndoială, acesta este mobilierul esențial din această cameră a casei. Prin urmare, atunci când le alegi, amintește-ți că cel mai important este ca acestea să fie practice și confortabile pentru tine și pentru toate acele persoane cu care decizi să le împarți.

 

În concluzie, dacă îți dorești să creezi un spațiu personal confortabil, unde să te simți perfect în fiecare moment, ține cont de ideile și sfaturile oferite mai sus și alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine casei tale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini