Redactia.ro
Home » Monden » Anca Ciota este însărcinată. Prezentatoarea tv va deveni pentru prima oară mamă

Anca Ciota este însărcinată. Prezentatoarea tv va deveni pentru prima oară mamă

GALERIE FOTO (4) Anca Ciota este însărcinată.

Anca Ciota este însărcinată. Celebra prezentatoare tv va deveni mămică pentru prima oară. Anca Ciota și artistul Phelipe au anunțat că vor deveni părinți anul viitor. Cei doi au preferat să țină vestea secretă, dar de curând, vedeta de la Kanal D a postat primele imagini cu burtica de gravidă.

Anca Ciota este însărcinată. Prezentatoarea tv va deveni pentru prima oară mamă

Anca Ciota este însărcinată. Vedeta și iubitul său vor deveni părinți pentru prima oară. Prezentatoarea tv a publicat o imagine pe rețelele de socializare în care i se vede burtica de gravidă. Anca Ciota a preferat să țină secretă această veste, iar acum le-a făcut o surpriză fanilor săi. ,,Baby is coming in May, 2022. Avem emoții pe care nu le putem descrie în cuvinte. Am emoții doar când scriu aceste cuvinte și mă pregătesc să apăs butonul care dezvăluie această veste”, a spus aceasta pe pagina ei de Instagram.

Conform acesteia, bebelușul va veni pe lume în luna mai, anul viitor. Vedeta este însărcinată în al treilea trimestru, iar primele trei luni de sarcină nu i-au dat bătăi de cap. Anca și Phelipe sunt foarte fericiți și abia așteaptă să-și strângă în brațe bebelușul. ,,Totul s-a întamplat neașteptat de repede! Parcă nici nu mi-a venit să cred când am văzut că testul de sarcină a confirmat sarcina! Am simțit că e real la prima ecografie când am și auzit inimioara bebelușului. Suntem amândoi extrem de fericiți și nerăbdători pentru tot ce urmează. Am trecut deja de primul trimestru și până acum m-am simțit foarte bine, chiar sunt o gravidă norocoasă.”, a mai spus Anca, potrivit Wowbiz.ro.

Anca Ciota, de 11 ani la Kanal D

Celebra prezentatoare tv a debutat în televiziune la vârsta de 22 de ani. Anca Ciota lucrează la Kanal D de 11 ani, ea realizând reportaje și interviuri cu personalitățik din țară și străinătate. Anca este urmărită de aproape 200.000 de utilizatori pe Instagram, iar vedeta știe cum să le mențină interesul. Postările zilnice pe care le face o ajută să se mențină în Top. Anca este ajutată și de soțul ei, artistul Philipe. „Secretul e că nu ne condiționăm unul pe celălalt, ne oferim libertate și nu trebuie să cerem voie (râde). Fiind atât de liberi, nu simțim niciodată presiune. Nu suntem conflictuali, știm foarte bine când trebuie să lăsăm de la noi. Eu știu foarte bine că atunci când el este nervos și trebuie să nu alimentez o ceartă și este reciproc.Cred că ăsta este secretul, să existe respect și să îl lași pe celălalt să fie liber. Lăsând la o parte iubirea care există, noi suntem foarte buni prieteni. Putem discuta orice, râdem foarte mult împreună, facem glume fără să ne supărăm. Simt că pot să mă bazez pe el, nu există bariere între noi.

Ne susținem foarte mult și lui îi datorez, în mare parte, evoluția mea din mediul online. Mă ajută chiar și la content, știe că e nevoie de ajutorul lui și e prezent în toate campaniile. 80% din ceea ce vedeți la mine pe Instagram e făcut de el, se ocupă de poze, de filmări. Și eu îl ajut, dar nu la fel de mult, nu mă pricep”, a spus Anca pentru Cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: