Redactia.ro
Home » Monden » Ce meserie are Marius Elisei, partenerul de viață al Oanei Roman: „Nu are studii în domeniul ăsta…”

Ce meserie are Marius Elisei, partenerul de viață al Oanei Roman: „Nu are studii în domeniul ăsta…”

Oana Roman este o figură foarte cunoscută în spațiul public din țara noastră, atât pentru aparițiile sale la televizor, cât și pentru afacerile profitabile pe care le are. Puțini știu însă că Marius Elisei este cel care o ajută mereu atunci când vine vorba de dezvoltarea sa profesională, iar cei doi sunt atât parteneri de viață, cât și parteneri în carieră. Iată cu ce se ocupă partenerul vedetei.

Oana Roman și Marius Elisei se bucură de multă împlinire în viața de familie și pe plan profesional, în ciuda impedimentelor pe care le-au întâmpinat în urmă cu un an. S-au căsătorit în anul 2014, iar de-a lungul timpului mariajul lor a trecut prin mai multe etape dificile.

În urmă cu doar un an au decis să se despartă, după ce neînțelegerile dintre ei nu și-au mai găsit rezolvarea. În luna februarie a acestui an au divorțat, dar dragostea pe care și-o poartă a fost mai puternică decât orice. După o împăcare mult așteptată și-au reluat relația, iar familia lor trece acum printr-o perioadă foarte prosperă. Sunt în plin proces de renovare al casei lor din capitală și afacerea pe care o dețin merge cum nu se putea mai bine.

Ce meserie are Marius Elisei, partenerul de viață al Oanei Roman

În timp ce Oana Roman este foarte activă pe conturile sale de socializare și apare la diferite emisiuni, Marius Elisei a preferat să fie o figură mult mai modestă. Puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă bărbatul, chiar dacă el are un rol foarte important în afacerea familiei sale.

Înainte să o cunoască pe partenera sa de viață, Marius a lucrat la o firmă de avocatură. Nu este clar dacă are studii în acest domeniu, însă după ce s-a căsătorit cariera sa nu a mai continuat în această direcție. A ales în schimb să muncească alături de Oana și să pună pe picioare o afacere cu piese vestimentare online, pe care o promovează pe contul de Instagram al vedetei.

Fiica lui Petre Roman a mărturisit că Marius Elisei are un rol foarte important în această afacere, deoarece este foarte implicat și muncește mereu să dezvolte totul. Chiar dacă nu este pregătit profesional în domeniul vânzărilor, face tot posibilul să-și pună amprenta asupra magazinului lor online și să atragă cât mai mulți clienți.

„E foarte bine ce se întâmplă, muncim împreună, construim împreună business-ul ăsta pe care îl avem. El vine cu idei mai nou și de promovări, și de campanie și de marketing, eu nu m-am așteptat, deoarece el nu are studii în domeniul ăsta.”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Marius Elisei dezvoltă permanent afacerea familiei

Oana Roman este foarte mândră de partenerul său, mai ales că ea este o femeie foarte ocupată. Pe lângă activitățile profesionale pe care le are, se ocupă cu mare grijă de mama sa, Mioara Roman, care se confruntă cu probleme de sănătate din cauza afecțiunii de care suferă.

În aceste condiții, Marius Elisei încearcă să se documenteze cât mai mult și să implementeze strategii noi de vânzări. Împreună reușesc să-și susțină afacerea, care reprezintă în acest moment principala lor sursă de venit.

„El stă foarte mult și se documentează, află și caută, își dorește foarte mult. El vine mereu cu idei de campanii, de tot felul de lucruri pe care să le facem și uite așa împreună construim lucruri.”, a mai spus ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: