Redactia.ro
Home » Monden » Bursucu, mesaj special pentru fiica sa adoptivă. Alesia a împlinit 16 ani

Bursucu, mesaj special pentru fiica sa adoptivă. Alesia a împlinit 16 ani

GALERIE FOTO (5) Bursucu, mesaj special pentru fiica sa adoptivă

Bursucu, mesaj special pentru fiica sa adoptivă. Colegul de platou al lui Teo Trandafir reușește să aducă zâmbetul pe față tuturor telelespectatorilor. Bursucu se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan profesiona, cât și personal. Recent, Bursucu și-a sărbătorit fiica cea mare, cu ocazia căreia i-a transmis un mesaj emoționant.

Bursucu, mesaj special pentru fiica sa adoptivă. Alesia a împlinit 16 ani

Bursucu, mesaj special pentru fiica sa adoptivă. Celebrul prezentator de la Kanal D a reușit să-și construiască o carieră de succes, dar acest lucru este îmbinat cu bucuria de a avea o familie minunată. Bursucu și-a sărbătorit zilele trecute fiica cea mare, pe Alesia, motiv pentru care i-a transmis un mesaj emoționant. Alesia este fiica iubitei sale, dar moderatorul tv o tratează ca pe propriul copil. Adolescenta a împlinit vârsta de 16 ani, iar vedeta tv a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. „La mulți ani, iubita lui tati! Îți mulțumesc pentru tot ce însemni tu în viața mea! Îți mulțumesc pentru fiecare moment în care am zâmbit sau am lăcrimat împreună!Îți mulțumesc pentru tot ce ești și ce ai realizat tu! Sunt mândru de tine”, este mesajul emoționant lăsat de Bursucu pe Instagram.

Bursucu, pe numele său real, Adrian Cristea, are o relație specială cu fiica iubitei sale. Înainte ca Andreea să aducă pe lume fetița lui Bursucu, Alesia a fost copilul care a intrat în viața prezentatorului tv când avea numai 6 ani. Între cei doi s-a creat o legătura puternică, iar vedeta tv o consideră fiica sa. „Când eu și Andreea am zis că începem o relatie, mi-a zis că are un copil. Am întrebat-o despre relația anterioară, cum a procedat cu copilul, dacă tatăl vrea să o vadă pe fetiță. Practic, tatăl nu mai e fizic, a decedat.Eu cu Alesia vorbim tată- fiică. Pentru mine, Alesia a însemnat foarte mult, mai ales în relația cu copilul pe care îl am acum, cu Anais”, spunea prezentatorul de la Kanal D.

Bursucu, declarații despre relația cu Andreea

Deși el este cunoscut în România, Andreea a preferat să rămână departe de lumina reflectoarelor. Bursucu și Andreea trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, iar împreună au două fetițe. Andreea este din Constanța, unde are și câteva afaceri, fiind managerul celui mai mare parc de distracții din Mamaia. Alesia este fiica ei dintr-o relație anterioară, iar Anais este fiica pe care o are cu Bursucu.

Când Alesia avea 3 ani, tatăl ei a murit, iar Andreea a trebuit să o crească singură. „Singurul mod în care îmi alin dorul este apelând la Facetime, pentru că le pot vedea tot timpul. E greu, mai ales că fetele cresc, mai ales cea mică, și se dezvoltă foarte repede. E importantă orice zi pierdută din viața lor pentru mine. Acum merg la Constanța săptămânal, plec vineri după emisie și mă întorc luni în Capitală. De fiecare dată când revin acasă, îmi pare că mezina noastră a crescut vizibil, mi se pare că vorbește mai mult, că face lucruri noi. Cea mare are 14 ani și jumătate, e deja adolescentă”, spunea Bursuc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: