Redactia.ro
Home » Monden » Ce teamă îl macină pe Bursucu. Prezentatorul tv a făcut dezvăluiri șocante: „Nu mă pot controla!”

Ce teamă îl macină pe Bursucu. Prezentatorul tv a făcut dezvăluiri șocante: „Nu mă pot controla!”

GALERIE FOTO (4) Ce teamă îl macină pe Bursucu

Ce teamă îl macină pe Bursucu. Celebrul prezentator a vorbit recent despre viața sa personală, declarând că are o teamă majoră care nu-i dă pace. De ce nu s-a căsătorit niciodată?

Ce teamă îl macină pe Bursucu. Prezentatorul tv a făcut dezvăluiri șocante: „Nu mă pot controla!”

Ce teamă îl macină pe Bursucu. Prezentatorul de la Kanald are o relație de ani buni cu Andreea, femeia care l-a făcut tătic. Colegul lui Teo Trandafir face navetă între București și Constanța pentru a putea fi alături de familia sa. Recent, Bursucu a vorbit într-un interviu despre viața sa de familie, dar și despre faptul că are o teamă care îl macină.

Bursucu trăiește o poveste de dragoste alături de Andrrea, iar de când fetița sa a venit pe lume, viața sa s-a schimbat radical. Vedeta a declarat că îi este teamă ca fetelor lui să nu le lipsească nimic. „Trăiesc acel sentiment al iubirii totale, necondiționate. Îmi doresc ca fetele mele să aibă tot ce le trebuie, să fie fericite!Cel mai intens moment al vieții mele a fost când am vazut-o pe fiica mea pentru prima oară. (…) Când am ținut-o prima dată în brațe. În momentul în care pielea ei a atins pielea mea a fost o senzație unică. Nu există termen de comparație pentru felul în care m-am simțit! După aceea, bineînțeles, toate momentele acelea. Primul zâmbet, primul pas, primul cuvânt … sunt unice”, a spus prezentatorul pentru Ciao.ro.

Cu toate că sunt împreună de mai bine de 8 ani, Bursucu și Andreea nu s-au căsătorit niciodată. Întrebat de căsătoria nu a fost una dintre prioritățile sale, vedeta a spus că i-a foarte bine. „Pur și simplu, mi-a fost foarte bine așa. Nu am simțit căsătoria ca pe o prioritate. Abia de acum încolo…”, a declarat Bursucu.

Cum i s-a schimbat viața de când a devenit tătic

Prezentatorul tv a povestit cum i s-a schimbat viața de când a devenit tătic. Iubita sa mai are o fată din căsnicia anterioară, pe care a fost nevoită să o crească singură după ce soțul ei a murit. Bursucu a iubit-o de la început pe Alessia și vorbește despre ea ca fiind copilul său. „S-a schimbat radical. Eu nu am crezut vreodată că pot avea teamă de ceva. Nu am crezut vreodată că pot iubi pe cineva atât de tare. Imaginați-vă că dacă fiica-mea a strănutat de două ori e generală. Sunt panicos când vine vorba de ea, fricos, îmi trec 1001 de filme prin cap, tot ce-i mai rău. După care încerc să mă liniștesc. Am momente, spre exemplu, când, dacă are stare febrilă, și cred că a avut de două ori în trei ani și patru luni cât are acum. Se întâmplă ceva în corpul meu, și încep să tremur și nu mă pot controla. Trebuie să stau câteva secunde, să-mi revin, și-mi spun ok, hai să trecem și peste asta”, a mai spus Bursucu.

În unele cupluri, venirea pe lume a copilului pasiunea dispare, dar în cazul prezentatorului tv, situația a stat altfel. „Pasiunea n-a dispărut… dar este adevărat că atunci când crezi că ești doar tu și ea, te pomenești cu o voce subțirică. Nu cred că dispare pasiunea într-un cuplu, ci pot să dispară acele momente de totală intimitate. Pentru că nu ai cum să nu fii conectat la ce fac copiii tăi, mici, care au nevoie permanentă de atenția ta. Evident că poți să faci în așa fel încât să ai și acele momente de intimitate. Dar lucrurile se pun altfel în balanță când apar copiii”, a mai spus vedeta de la Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: