Redactia.ro
Home » Monden » Teo Trandafir a dezvăluit ce face în fiecare dimineață. Cum arată o zi din viața iubitei prezentatoare de televiziune

Teo Trandafir a dezvăluit ce face în fiecare dimineață. Cum arată o zi din viața iubitei prezentatoare de televiziune

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate figuri din televiziunea românească, reușind chiar și după mai bine de 30 de ani de carieră să se păstreze în inimile spectatorilor săi. A muncit mult să ajungă în acest punct, iar acum se bucură de rezultatele eforturilor sale.

Putem doar să ne imagină că Teo Trandafir are o viață foarte ocupată, mai ales că are propria emisiune la Kanal D. Dacă vreodată v-ați întrebat cum arată o zi pentru iubita prezentatoare, acum aveți șansa să aflați. A dezvăluit recent care-i sunt obiceiurile de zi cu zi, precum și ce program respectă.

Cea mai mare parte a zilei Teo și-o petrece la muncă, unde reușește mereu să aducă zâmbetele pe chipul spectatorilor săi. Lucrează din greu cu echipa sa, iar în funcție de cum se desfășoară ziua de muncă își organizează apoi și restul timpului

„Primul lucru pe care îl fac dimineața este să aprind lumina: în capul meu și în casa. Apoi urmează lucrurile frivole pe care le facem cu toții dimineața. Plec spre redacție, pregătim ultimele detalii ale ediției din ziua respectiva, emisiunea în direct de la ora 15.00 la 17:00, apoi ședință de redacție pentru ediția de a doua zi și nu numai. În funcție de cât durează aceasta ședință îmi organizez și seara.”, a declarat Teo Trandafir, în exclusivitate pentru Click!

Ce spune Teo Trandafir despre viața sa sentimentală

Pe lângă cariera sa impresionantă, Teo Trandafir se poate numi și o mamă foarte împlinită. Fiica ei, Maia, este o domnișoară superbă, iar relația dintre cele două este foarte apropiată. Prezentatoarea a reușit să o crească singură, pentru cea mai mare parte din viața sa neavând parte de susținerea unui partener.

De-a lungul timpului, Teo a mărturisit că este destul de pretențioasă atunci când vine vorba de bărbații din viața sa. Nu a dezvăluit dacă este singură sau nu, însă a mărturisit că iubirea este foarte importantă pentru ea. Speră să-și găsească liniștea, care este cea mai importantă în viața oricui.

„Eu sunt un om care traiește iubind si din iubit, și imi permit să sper că anul viitor îmi va aduce iubire liniștită și în pace.”, a mai adăugat Teo Trandafir pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: