Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu și-au mai vorbit Marina Almășan și Victor Socaciu: ”L-am pedepsit în sinea mea”

De ce nu și-au mai vorbit Marina Almășan și Victor Socaciu: ”L-am pedepsit în sinea mea”

GALERIE FOTO (2) De ce nu și-au mai vorbit Marina Almășan și Victor Socaciu

De ce nu și-au mai vorbit Marina Almășan și Victor Socaciu. Au fost împreună 16 ani, iar despărțirea a fost una furtunoasă. Marina Almășan și Victor Socaciu s-au despărțit, iar prezentatoarea TV a refuzat să mai vorbească cu tatăl fiicei sale. Ce spunea vedeta după divorțul de Victor Socaciu?

De ce nu și-au mai vorbit Marina Almășan și Victor Socaciu: ”L-am pedepsit în sinea mea”

De ce nu și-au mai vorbit Marina Almășan și Victor Socaciu. Cunoscutul artist de folk,Victor Socaciu s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani. Artistul a murit în spital, în a treia zi de Crăciun. Fiicele și fiul lui Victor Socaciu sunt în continuare în stare de șoc. Regretatul cântăreț a divorțat de Marina Almășan, cea care i-a dăruit unicul fiu. În urmă cu câteva luni, prezentatoarea TV a făcut declarații uluitoare despre relația cu Victor Almășan. Vedeta de la TVR a povestit că a trecut prin momente cumplite atunci când s-a despărțit de Victor Socaciu, fiind o perioadă extrem de dureroasă pentru ea.

Marina Almășan a recunoscut că și-a iubit foarte mult fostul soț,motiv pentru care a refuzat să mai aibăvreo legătură cu el după divorț. Moderatoarea TV a mărturisit că i-a fost mult prea greu să accepte despărțirea de Victor. ”Eu mărturisesc că am vorbit foarte mult, practic atunci când m-am despărțit, pentru mine a fost o despărțire foarte dureroasă, n-am vrut să accept că s-a terminat o relație la care țineam foarte mult și credeam foarte mult, eu l-am iubit foarte mult, am primit foarte greu toată apariția unei alte persoane. De atunci eu l-am pedepsit în sinea mea și am zis că nu vreau să mai vorbesc cu el”, a spus Marina Almășan.

Marina Almasan si Victor Socaciu

Victor Socaciu, acuzat de infidelitate

Marina Almășan a declarat că Victor Socaciu ar fi înșelat-o cu actuala soție, care era și impresara lui. De asemenea, regretatul artist a negat că ar fi înșelat-o pe Marina cu o altă femeie. „Cu actuala lui soție, această femeie care era impresara lui, am avut o convorbire telefonică atunci când am aflat de existența ei. El nega că ar fi avut o altă relație decât profesională. Am rugat-o să-l lase, că Victor are o familie, o soție care-l iubește, să-și vadă de familia ei și să întrerupă relația. Mi-a râs în nas. Am încercat și să dau de soțul ei.El mi-a spus neputincios că nu are ce să-i facă. Mi-am dat seama că e o bătălie pe care nu o pot câștiga. Am lăsat timpul să treacă. Soțul meu a dat de înțeles că se întoarce acasă. Dar am aflat apoi că a mers în paralel”, a declarat Marina Almășan.

În 1996, între Marina Almășan și artisul de muzicăfolk s-a înfiripat o poveste de dragoste, deși fiecare era căsătorit.Ea a divorțat pentru a se căsători cu Victor Socaciu, în același an, iar după căsnicia eșuată cu Marina Almășan,celebrul artist s-a căsătorit cu impresara lui, Brândusa Simion, în 2016.

De asemenea,Marina Almășan s-a afișat la brațul milionarului Georgică Cornu. Victor Socaciu a acuzat-o la rândul lui că mama fiului său l-a înșelat. „Şi nu stiu cum se face că, tot povestind despre câte-n lună şi în stele, am ajuns să ne facem confesiuni, să ne plângem reciproc pe umăr… Povestea lui – a bărbatului pe care soţia, de prea mult bine, a ales să-l înşele cu partenerul de afaceri ( tipic, ca-n filme!) mi-a dat curajul să-i mărturisesc că trăiesc o poveste similară. ” , spunea Marina, în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: