Redactia.ro
Home » Monden » Comediantul Micutzu a reușit să slăbească 50 de kilograme. Cum a ajuns la această performanță

Comediantul Micutzu a reușit să slăbească 50 de kilograme. Cum a ajuns la această performanță

GALERIE FOTO (2)

Actorul Micutzu, pe numele său real Cosmin Nedelcu, a fost mereu cunoscut pentru faptul că a avut probleme cu greutatea. Nu a fost complexat însă, ci a preferat să depășească acest moment în stilul său specific, cu glume pe măsură. Problemele au apărut atunci când medicul l-a sfătuit să slăbească, căci risca să aibă mari neplăceri. De la 170 de kg a ajuns la 120, iar felul în care a scăpat de greutatea în plus nu este deloc complicat.

Cosmin Nedelcu s-a făcut remarcat pentru simțul umorului dezvoltat și atitudinea sa mereu pozitivă. A terminat UNATC, însă comedia a fost domeniul în care a decis să activeze. Și-a construit o carieră și a împărțit zâmbete și râsete pretutindeni în jurul său, apărând atât la televizor, cât și pe scenele de stand-up comedy.

Comediantul Micutzu a reușit să slăbească 50 de kilograme

Actorul a fost mereu cunoscut drept un bărbat mai corpolent, mai ales că este foarte înalt. De-a lungul anilor însă, kilogramele în plus s-au adunat, iar el a ajuns să cântărească nu mai puțin de 170 de kilograme. Și-a dat seama că se expune multor riscuri dacă nu face ceva în această privință, așa că s-a pus pe slăbit. În acel moment, sănătatea era cea mai importantă, așa că eforturile pe care le-a depus au meritat din plin.

„Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg… Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraș”, a povestit actorul.

Momentul în care a realizat cât de gravă este problema sa cu greutatea a fost când s-a cântărit alături de un prieten. Amândoi aveau o greutate aproximativ egală, care era cu mult peste limita recomandată de mici. Atunci a conștientizat poziția în care se află și a decis să-și schimbe viața.

Cum a ajuns la această performanță

Nu a recurs la o dietă bruscă sau strictă, și a preferat să facă mici schimbări alimentare. Cea mai mare asemenea schimbare a fost consumul de carne, pe care l-a limitat pe cât de mult a putut. De pe masa lui au lipsit și pâinea și pastele făinoase, care sunt cunoscute pentru efectele nocive pe care le au asupra dietei.

”El s-a pus pe cântar, avea 167,8, eu aveam 167,8. M-am panicat, mai mult decât conștientizat. Și am început cu chestii mici. Nu am mai mâncat carne foarte des, am avut o pauză de opt luni. A contribuit foarte mult. Iar apoi clasicul fără carbohidrați”, a dezvăluit Cosmin Nedelcu.

O dietă nu este completă fără sport, așa că Micutzu a apelat la o pasiune mai veche de a lui: mersul pe bicicletă. A făcut plimbări lungi și dese, iar în timpul verii parcurgea distanțe impresionante cu bicicleta. Cel mai mult, a mărturisit că a mers în jur de 20 de kilometri în aceeași zi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: