Redactia.ro
Home » Monden » Cine este tatăl lui Abi Talent. Bărbatul a fost reținut de autorități

Cine este tatăl lui Abi Talent. Bărbatul a fost reținut de autorități

GALERIE FOTO (3) Cine este tatăl lui Abi Talent

Cine este tatăl lui Abi Talent. Tânărul artist face zeci de milioane de vizualizări pe internet. Acesta este pe de o parte ținta ironiilor și totodată, a devenit un model pentru un număr mare de adolescenți. Cu toate astea, nimeni nu știe cine este tatăl lui Abi Talent.

Cine este tatăl lui Abi Talent. Bărbatul a fost reținut de autorități

Abi Talent face parte dintr-o familie controversată din Buzău. Întrebat de internauți cine este tatăl său, Abi a postat în urmă cu ceva timp, câteva imagini alătuir de un bărbat despre care spunea că este părintele său. Acesta a vrut să le demonstreze celor care susțineau că tatăl lui este în închisoare, că nu este adevărat. Abi a postat o imagine cu un cioban, care s-a dovedit a fi, de fapt, unchiul său. Suraj Panțic este tatăl lui Abi Talent. Bărbatul se numără printre cei mai cunoscuti interlopi din Buzău, iar de curând a fost reținut pentru fapte de proxenetism. De asemenea, concubina acestuia a fost și ea reținută după ce a înșelat mai multe persoane prin metoda ghicitului. În urma perchezițiilor făcute de polițiștii din Buzău, au fost confiscate mai multe bunuri.

Puțină lume știe că tatăl lui Abi Talent a fost condamant la cinci ani și jumătate de închisoare pentru proxenetism. Acesta a fost încarcerat la penitenciarul din Focșani, dar a fost eliberat condiționat înainte de a ispăși toată pedeapsa. Nici unchiul lui Abi nu este străin de problemele cu legea. Acesta a fost condamnat la un an de închisoare după o altercație care a avut loc în centrul Buzăului.

Tatăl lui Abi Talent, reținut de polițiști

Potrivit unui comunicat al Poliției Române, marți, 11 ianuarie, au avut loc cinci percheziții domiciliare, în Buzău, la persoane bănuite de proxenetism, lovire sau alte violențe și înșelăciune, prin metoda ghicitului. Patru persoane au fost reținute, iar unul dintre ei este tatăl manelistului Abi Talent. Una dintre cele două ghicitoare trimise în spatele gratiilor este concubina sa. Poliția Română a transmis că doi bărbați din județul Buzău au desfășurat activități de proxenetism, prin înlesnire și încurajarea practicării prostituțiie de către tinere, pe teritoriul mai multor state europene, obținând foloase materiale.

În perioada 2017-2021, două femeie, ar fi înșelat mai multe persoane, prin inducerea în eroare a acestora, cu privire la faptul că ar deține puteri supranaturale. În urma perchezițiilor au fost ridicate trei autoturisme de lux, 24 de telefoane mobile, 21.710 lei, un laptop, 1.310 lire sterline, 850 de euro, înscrisuri și documente, medii de stocare și bunuri susceptbile a face obiectul activității infracționale.

Suraj Panțic a săvărșit mai multe ilegalități în ultimii ani, fiind chiar și în spatele gratiilor. Pe rețelele de socializare, tatăl lui Abi Talent se proclamă rege în Buzău și se mândrește cu fiul lui, pe care îl numește „Regele României’.

Abi Talent este unul dintre cei mai controversați tineri din țară. Acesta a fost într-un scandal de proporții cu Alex Velea și Lino Golden, după ce au râs de el în mediul online. În prezent, tânărul se bucură de celebritatea de pe rețelele de socializare, fiind unul dintre cei mai ascultați cântăreți de trap din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: