Redactia.ro
Home » Monden » Abi Talent s-ar putea alege cu dosar penal pentru ultraj! Ce i-a spus acesta unei polițiste

Abi Talent s-ar putea alege cu dosar penal pentru ultraj! Ce i-a spus acesta unei polițiste

Abia Talent s-ar putea alege cu dosar penal pentru ultraj! Ce i-a spus acesta unei polițiste

Abi Talent riscă să se aleagă cu dosar penal pentru ultraj după ce a jignit o polițistă. Ce a spus acesta pe conturile de pe rețelele de socializare. 

Abi Talent s-ar putea alege cu dosar penal

Abi Talent este un personaj foarte controversat în mediul online. Tânărul are propriul stil de a se face cunoscut și nu-i pasă deloc de consecințele faptelor sale, considerându-se ”rege al României”. Se pare că atitudinea aceasta l-a ajutat să urce mult în topurile influencerilor, însă în realitate, acesta riscă să dea nas în nas cu legea.

Abi Talent s-ar putea alege cu dosar penal pentru ultraj! De curând, Abi Talent s-a înfuriat teribil după ce o polițistă de la rutieră l-a tras pe dreapta și la amendat. În timp ce agentul scria procesul verbal, tânărul le-a istorisit fanilor săi întreaga poveste pe contul de Instagram. În filmulețele postate pe intenet și ulterior șterse, tânărul a adus injurii la adresa femeii.

”Polițista care îmi dai amendă acum… Te blestem, să moară copiii mei de nu te blestem… 7 zile”, a spus Abi Talent pe contul lui de Instagram.

Abi Talent s-ar putea alege cu dosar penal pentru ultraj! Potrivit Codului Penal, în urma acestor afirmații, Abi Talent poate fi acuzat de ultraj, chiar dacă amenințarea, insulta sau calomnia adresată unui polițist se săvârșește în mod indirect, scrie cancan.ro.

Abi Talent se iubește cu fiica unui vestit politician

Abi Talent este unul dintre cei mai cunoscuți oameni din online. El face parte din noua generație a internetului, reușind să se facă cunoscut după conținutul diferit pe care îl produce. De-a lungul timpului acesta s-a legat de foarte multe persoane în mediul online, crescându-și popularitatea prin scandaluri cu diferite personalități. Printre acestea se numără Alex Velea, Selly, Theo Rose, Lino Golden, Antonia și mulți alții.

Se pare că acesta a dat ”marea lovitură” în plan sentimental. Interpretul hitului ”Papuci Gucci” s-ar fi cuplat cu fiica unui vestit politician. Potrivit surselor cancan.ro, tânărul originar din Buzău s-ar fi cuplat cu fiica unui important om politic, un social-democrat cu renume, care, la un moment dat, ar fi ocupat și funcția de secretar de stat.

Din câte se pare, tânăra, care abia și-a serbat majoratul, încearcă pe cât posibil, să țină departe de ochii curioșilor, dar mai ales ai părinților, relația pe care ar avea-o cu Abi Talent.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: