Redactia.ro
Home » Monden » Scandal de proporții între Abi Talent și Theo Rose! Ce mesaj i-a transmis tânărul trapper

Scandal de proporții între Abi Talent și Theo Rose! Ce mesaj i-a transmis tânărul trapper

Scandal de proporții între Abi Talent și Theo Rose! Ce mesaj i-a transmis tânărul trapper

Un nou scandal a început în showbiz-ul românesc. Abi Talent a atacat-o pe Theo Rose! Tânărul i-a transmis un mesaj șocant fostei concurente de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Scandal de proporții între Abi Talent și Theo Rose

Abi Talent s-a simțit atacat după ce a auzit că Theo Rose, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, a vorbit urât despre el. Acesta a postat un mesaj dur la adresa ei pe contul lui de socializare, pe care l-a șters ulterior.

”Theo Rose, să te f**ă Cheluțu dacă îți mai dai cu părerea despre mine”, a scris Abi Talent, pe Instagram. Mesajul a fost șters la câteva momente după ce a fost postat, așa cum obișnuiește trapperul să facă.

Fanii au anunțat-o imediat pe cântăreața Theo Rose cu privire la mesajul transmis de Abi Talent. Aceasta a reacționat, însă nu așa cum spera tânărul trapper că o s-o facă. Theo a ținut să precizeze că știe deja despre ce este vorba și că nu o afectează, dat fiind faptul că artista a răspuns pe un ton amuzant.

”Da mă, am văzut. N-are nimic”, spune Theo Rose, pe InstaStory, amuzându-se de situație, scrie cancan.ro.

Abi a fost în conflict și cu Alex Velea

Nu este prima oară când trapperul își iese din minți și se implică în tot felul de discuții cu alți artiști. Cel mai notoriu scandal este cel pe care l-a avut cu Alex Velea, Abi reușind să îi smulgă pe doi dintre copiii săi de suflet de partea sa. În vara anului trecut, Velea s-a despărțit de Lino Golden și Mario Fresh, iar aceștia au ieșit de sub tutela Golden Boy Academy după ce au devenit foarte apropiați de Abi, în special Lino.

Plecarea celor doi cântăreți l-a afectat foarte tare pe Velea, dar și pe Antonia, care nu s-a abținut de la comentarii. Mario a declarat recent că separarea dintre ei s-a produs de mai mult timp din cauza părerilor diferite. Pe de altă parte, presa susține că Abi Talent a fost motivul certurilor, din moment ce s-a împăcat cu Lino Golden.

“Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită, etc…Când nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauți o variantă de mijloc. Fără el nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți materiale cu el”, a spus Mario Fresh.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: