Redactia.ro
Home » TV » Bogdan de la Ploiești s-a pozat cu un copil în brațe. Reacția fabuloasă a fanilor: ”E făcut cu Theo Rose?”

Bogdan de la Ploiești s-a pozat cu un copil în brațe. Reacția fabuloasă a fanilor: ”E făcut cu Theo Rose?”

GALERIE FOTO (2)

Tot mai multe speculații cu privire la o posibilă relație dintre Theo Rose și Bogdan de la Ploiești au apărut în spațiul public. Artistul s-a pozat cu un copil în brațe, lucru care a alimentat zvonurile. Fanii au avut o reacție fabuloasă după ce au văzut fotografia!

Bogdan de la Ploiești s-a pozat cu un copil în brațe

Speculațiile cu privire la o posibilă relație între Bogdan de la Ploiești și Theo Rose sunt din ce în ce mai alimentate. Cei doi artiști colaborează pentru diverse proiecte muzicale, însă fanii continuă să îi cupleze pe rețelele de socializare. Theo Rose a încercat să pună capăt speculațiilor cu privire la o posibilă relație dintre ei, însă, nu a reușit acest lucru.

Recent, Bogdan de la Ploiești a postat pe contul de Instagram o fotografie în care ține în brațe un copil, care este finul său.

”+1 finuț drag și scump!!! Să-mi trăiască Filip Gabriel ✅❤️”, este mesajul care a însoțit ipostaza emoționantă. Însă, la scurt timp, artistul a fost asaltat de comentarii. În timp ce unii i-au transmis urări pentru copil și multă sănătate, alții au preferat să se amuze de situația artistului.

”Si nasa cine e ?Sa mi trăiască finu atunci❤️/ Uff…Ce frumos!🥺/ E facut cu Theo Rose?/ Aseară te-am visat, firia-l naibi🤣/ Sa va trăiască!!❤️💋/ Hai ca iti stă bine/ Ce bine îți sta cu un copil😂/ Nașa sau mama e Theo Rose?”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

 

Theo Rose, despre legătura cu Bogdan de la Ploiești

În urmă cu câteva zile, Theo Rose a fost invitată în cadrul emisiunii  ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, unde a vrut să clarifice situația să să nu mai lase loc de interpretări. Artista a declarat că ea și Bogdan de la Ploiești sunt doar prieteni foarte buni și, mai presus de toate, colegi de studio. Însă, frumoasa artistă a recunoscut că între ei există o chimie aparte.

,,Între mine și Alex este totul în regulă, să se știe. Oamenii, copii, admiratorii noștri ne-au combinat pe Tik Tok și au imagini cu noi de pe peste tot. De la toate emisiunile, tot, când ne uitam noi mai așa. Uite, recunosc o chestie. Între mine și Bogdan există chimie pe scenă, în primul rând. Atunci când cântăm este o bucurie pe fețele noastre și atunci clar iese cu scântei când se văd imaginile. Bine, și noi am alimentat chestia asta. Noi suntem colegi de studio. Ne vedem în fiecare zi”, a spus Theo Rose la Antena Stars.

Theo Rose nu a uitat nici de iubitul ei, Alex, și a ținut să sublinieze că relația lor merge mai bine ca niciodată. Mai mult, artista a precizat că iubitul ei nu este deloc gelos și că o însoțește la toate evenimentele la care merge.

,,Nu m-am certat cu iubitul. Iubitul meu este cu mine peste tot. Nu a venit cu mine acum pentru că a avut treabă”, a mai spus artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: