Redactia.ro
Home » Monden » Mario Fresh, tatuaj cu data de naștere a lui Alex Velea: ”O să fie mereu în sufletul meu”

Mario Fresh, tatuaj cu data de naștere a lui Alex Velea: ”O să fie mereu în sufletul meu”

Cum arăta Mario Fresh în copilărie

Mario Fresh a vorbit într-o emisiune TV despre tatuajele pe care le are. Unul dintre ele, este chiar și mott-oul său în viață: ”„Ora et labora” (Roagă-te și iubește). De altfel, un alt tatuaj este dedicat lui Alex Velea.

Mario Fresh, tatuaj dedicat lui Alex Velea

Mario Freh și Alex Velea pare că au îngropat securea războiului, în ceea ce privește scandalul în care eru implicați ei doi și Lino Golden. Mario Fresh are un tatuaj pe deget cu ziua de naștere a lui Alex Velea, în semn de respect față de acesta, potrivit Spynews.

”Este data lui Alex Velea, cel care m-a sustinut și cel care a crezut de la inceput în mine și pe care îl iubesc foarte mult și o să fie aici mereu și acum tot în sufletul meu este, orice ar fi adică nu pleacă de acolo.”a răspuns Mario Fresh la o emisiune TV.

De altfel, Mario Fresh a vorbit și despre prietenie. Petru el, prietenia înseamnă să te înțelegi cu o persoană din priviri, iar în ultima perioadă, a mărturisit el, a fost dezamăgit de amici.

„Prietenia înseamnă atunci când începi să cunoști un om atât de bine încât să te înțelegi cu el doar prin priviri și să ai încredere în acel om deplin, o încredere deplină și sută la sută pot să spun. Este cam greu să ai o prietenie adevărată cu cineva. Eu am fost în ultima perioadă dezamăgit de foarte multe persoane.”, a spus artistul.

Mario Fresh: ”Niște prieteni m-au părăsit chiar foarte recent”

De altfel, artistul a precizat că unii dintre prieteni l-au părăsit recent, iar pe el îl deranjează acest lucru.

„Niște prieteni m-au părăsit chiar foarte recent și este foarte dureros când îi pierzi și nu știi cum să te detașezi de ei pentru că erai obișnuit să fii doar cu ei, zi de zi, oră e oră și la un moment dat te sună și își spun că ei nu mai vor să fie în viața ta și te sochează. De aceea trebuie să fii foarte atent la ceea ce înseamnă o prietenie și cum îți alegi prietenii și cât de tare te expui în fața lor și te dedici și spui pentru că s-ar putea după aceea să te doară”, a mai adăugat Mario Fresh.

În această toamnă, Lino Golden, Alex Velea și Mario Fresh s-au certat. Totul s-a întâmplat după ce Lino ar fi vrut să scoată o piesă cu Abi Talent, acesta fiind cândva în conflict cu Alex Velea. De aici ar fi pornit totul, Alex Velea s-a supărat de faptul că Lino vrea să colaboreze cu Abi Talent. Alex Velea a declarat pe canalul său de youtube că Mario și Lino l-ar fi silit să facă parte din câteva proiecte muzicale care lui nu i-au plăcut.

“De ce nu mai sunt Lino şi Mario Fresh la Golden Boy Society, hai să vă povestesc! (…) Punctul culminant a fost atunci când ei au încercat să mă forţeze să fac parte din anumite proiecte de ale lor în care eu nu am crezut, puteam să mă opun din punct de vedere contractual, dar nu am făcut-o, piesele s-au lansat, iar eu mi-am dat seama că drumul nostru împreună nu mai poate continua. Nu cred în dragostea făcută cu sila, deşi repet, contractual ei încă au nişte obligaţii faţă de mine. De azi înainte, nu mai au! Sunt liberi de contract, băieţi să fiţi fericiţi! Nu vreau să vă urăsc, vă iubesc. Dacă ar fi să mai fac încă o dată treaba asta, aş face-o la fel. Recunosc, sunt puţin dezamăgit, dar asta e viaţa. Multă Baftă!”, a spus Alex Velea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: