Redactia.ro
Home » Monden » Abi Talent lansează un atac împotriva lui Cabron. Ce a putut spune despre celebrul artist

Abi Talent lansează un atac împotriva lui Cabron. Ce a putut spune despre celebrul artist

Abi Talent lansează un atac împotriva lui Cabron

După scandalul cu Alex Velea, Abi se pare că nu vrea să se oprească aici. De data aceasta, victima tânărului este Cabron. Se pare că totul a pornit de la faptul că artistul Cabron a comentat ironic noua piesă a lui Abi, în colaborare cu Dani Mocanu, care a adunat într-un timp foarte scurt o mulțime de vizualizări.

Abi Talent lansează un atac împotriva lui Cabron. Ce a putut spune despre celebrul artist

Abi Talent pregătește, se pare, un nou scandal în showbiz. Ei bine, de această dată nu este Alex Velea, ci artistul Cabron. Tânărul l-a luat în vizor, după ce Cabron a publicat un story în care comenta ironic noua melodia a lui Abi, în colaborare cu Dani Mocanu, care a reușit să urce foarte rapid în trending.

După ce Abi a văzut înregistrarea, nu l-a iertat pentru ironia sa și i-a transmis un mesaj dur artistului. „Cabron, nu știu cine ești da mi-am dat seama că ești alt boschetar bătrân care și-o încearcă cu mine. Îți iau toată familia în p*** și culcă-te că n-are rost, nu-ți fac reclamă”, a fost mesajul lui Abi, pe care l-a publicat pe Instagram.

Cine este Abi Talent?

Deși are 8 clase, Abi Talent a reușit să rupă topurile industriei muzicale din România. În vârstă de 20 de ani, Abi le-a cucerit inimile tinerilor din țară, deși a fost jignit de-a lungul timpului de mai multe vedete pentru stilul muzical. Însă, cu toate astea, tânărul se mândrește cu reușitele sale și cu banii săi pe care îi câștigă din concerte.

Potrivit acestuia, părinții săi sunt foarte mândri de el și de succesul lui, aceștia încurajându-l să continue cu muzica. „Eu sunt țigan. Cu astea 8 clase ale mele, am creier de 14 facultăți. Ei zic de mine: uite ce cântă, dar în timpul ăsta eu număr bani și ei mănâncă pateu. Sunt fenomen de câteva luni, de 6 luni. Am văzut treaba asta cu trap-ul. Am zis: de ce să-ii las pe ăstia să facă greșit, când pot să fac eu, să fie bine. Am zis „abi talent” pentru că în România prinde „abi talent”, prinde talent, finețe, de-astea, manele., spunea acesta într-un interviu.

În urmă cu ceva timp, Abi a fost implicat într-un conflict cu Alex Velea, după ce a spus că cei doi băieți ai Antoniei nu sunt al artistului. La scurt timp, iubitul Antoniei a reacționat, iar scandalul a fost pe primele pagini în presă timp de mai multe luni. Cei doi s-au jignit reciproc, iar acest scandal i-a propulsat pe amândoi în topul celor mai urmărite vedete.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: