Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani face Abi Talent din Youtube. Cum stă față de rivalul său Alex Velea

Câți bani face Abi Talent din Youtube. Cum stă față de rivalul său Alex Velea

Câți bani face Abi Talent din Youtube. Cum stă față de rivalul său Alex Velea

Scandalul Alex Velea – Abi e departe de a se încheia. Ceea ce părea o simplă dispută s-a transformat într-un adevărat „battle” între cei doi. Ambii au scos piese drept atac la adresa celuilalt și au reușit să împartă piața muzicală. Însă, din urma acestei dispute, amândoi au câștigat. Iată cu cât s-au umplut conturile lor bancare ca urmare a veniturilor din Youtube.

Câți bani face Abi Talent din Youtube

Disputa dintre Abi Talent și Alex Velea s-a mutat în topurile muzicale. Cei doi artiști au lansat fiecare câte un diss la adresa celuilalt. Asta le-a atras milioane de vizualizări și de o parte și de cealaltă parte și prin urmare le-a rotunjit conturile.

Astfel, ca urmare a lansării diss-ului „Câinele meu”, în urmă cu doar o săptămână, Abi Talent are o creștere fabuloasă în materie de venituri din Youtube. Potrivit unor statistici oficiale, Abia Talent câștigă sume cuprinse între 665 – 10,6k dolari din vizualizările de pe contul său din ultimele 30 de zile. Iar dacă e să vorbim de veniturile pe an, ele sunt estimate la 8k – 127.6k de dolari pentru toate video-urile urmărite de pe canalul său de Youtube. Nici rivalul său nu stă prost.

Cât câștigă Alex Velea din Youtube

Cel care a pornit disputa muzicală, cu diss-ul „Sifon afon”, dedicat lui Abi, ș-a rotunjit și el veniturile. Astfel, în ultimele 30 de zile, Alex Velea a încasat de la Youtube venituri cuprinse între 265 și 4.2K de dolari. Iar dacă e să vorbim despre veniturile cumulate la un an, ele sunt estimate la 3.2k și 51k de dolari. Ușor sub veniturile rivalului său, așadar. Ce-i drept, Velea a lansat diss-ul Abi acum patru luni, iar atunci veniturile arătau complet diferit.

În disputa celor doi a intrat și Lino Golden, bunul prieten al lui Alex Velea. Acesta a lansat la rândul lui un diss la adresa lui Abi Talent, numit „Abi$”, cu care a strâns aproape 3 milioane de vizualizări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini