Redactia.ro
Home » Monden » Cine este, de fapt, Abi Talent. Unii spun că s-a făcut cunoscut datorită scandalului cu Alex Velea și Antonia

Cine este, de fapt, Abi Talent. Unii spun că s-a făcut cunoscut datorită scandalului cu Alex Velea și Antonia

Cine este tatăl lui Abi Talent

Abi Talent este un tânăr de 19 ani care a făcut furori cu melodiile sale pe platforma YouTube. Tânărul a scos mai multe melodii care au făcut milioane de vizualizări în doar câteva zile, astfel că a atras atenția presei. Acesta a devenit și mai cunoscut după un scandal cu Alex Velea.

Abi Talent a fost implicat într-un scandal major cu Alex Velea

Adolescentul a devenit faimos după ce a lansat hitul „Papucii Gucci” și a devenit viral pe rețelele de socializare. Apoi, faima lui a început să crească atunci când a început să posteze diverse lucruri controversate pe paginile lui personale de social media. Îmbrăcămintea, numele de scenă și atitudinea de băiat de bani gata l-au făcut celebru pe Abi Talent, dar sunt unele voci ce spun că este a devenit cu adevărat cunoscut după scandalul cu Alex Velea.

Atunci, ea s-ar fi luat la ceară cu cântărețul, prin mai multe mesaje postate pe pagina lui de Instagram, lucru ce l-a făcut pe Alex Velea chiar să lanseze o melodie în acest sens, pentru a-l „pune la punct” pe tânărul care spune că nici măcar nu știe cine este Alex Velea. Acesta din urmă a scris piesa „Bufon Afon”, care îi este dedicată lui Abi. De altfel, și Antonia s-a implicat în acest scandal.

M-am trezit cu chef de scandal, deci… În general, nu prea bag necunoscuți în seamă, dar acum fac o excepție. Dragă Bhighidi boom shaka laka e fierbinte ca vara, hai să vorbim ceva. Eram eu prin mall Băneasa și îl văd pe al nostru necunoscut, Alexandru Velea, cum vine spre mine îmbrăcat într-un trening Gucci, practic copilul meu”, a declarat Abi Talent.

Cine e Abi Talent și cum a devenit cunoscut

Tânărul muzician nu s-a ferit niciodată să recunoască că este de etnie romă. El s-a lăsat de școală când avea doar 14 ani.

Acum, se laudă că câștigă 3.000-4.000 de euro pentru un singur concert și că este „cea mai mare vedetă” din România, după spusele lui. Pe numele lui real, Alberto Panțic este fiul unei familii controversate din Buzău, care a avut numeroase probleme cu poliția, din cauza răfuielilor dintre clanuri.

 

Eu sunt țigan. Cu astea 8 clase ale mele, am creier de 14 facultăți. Ei zic de mine: uite ce cântă, dar în timpul ăsta eu număr bani și ei mănâncă pateu. Sunt fenomen de câteva luni, de 6 luni. Am văzut treaba asta cu trap-ul. Am zis: de ce să-ii las pe ăstia să facă greșit, când pot să fac eu, să fie bine. Am zis „abi talent” pentru că în România prinde „abi talent”, prinde talent, finețe, de-astea, manele. Și maneaua este trap, numai că este turcească. Sunt țigan, știu ce e. Eu scriu versurile, nu ar mai fi natural dacă le-ar scrie altcineva. Mă cred…în momentul ăsta, sunt cea mai mare vedetă.”, a declarat Abi Talent pentru „Star Magazin”.

Abi Talent a lăsat școala pentru a cânta, astfel că după ce a a absolvit Școala Gimnazială „Ion Creangă” din Buzău, cu media 6,97, el a trecut la a face trap, un nou stil de muzică ce îmbină rapul cu muzica electronică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: