Redactia.ro
Home » CLICKFEMEI » Ți-o amintești pe prima soție a lui Alex Velea? Cum arată acum mulatra FOTO

Ți-o amintești pe prima soție a lui Alex Velea? Cum arată acum mulatra FOTO

GALERIE FOTO (3)

Până să pună ochii pe frumoasa Antonia, Alex Velea s-a iubit cu patos cu o mulatră. Relația cu aceasta a fost una extrem de fericită până la un anumit punct, când au decis să meargă pe căi diferite în viață. Despărțirea n-a fost una prietenoasă, iar relația dintre ei este inexistentă după divorț. Ce s-a întâmplat, așadar, în tot acest timp cu prima soție a cântărețului?

Cine e prima soție a lui Alex Velea?

Înainte ca Velea să aibă o relație cu Antonia, el a fost căsătorit cu Ana Maria. S-au iubit pătimaș, însă, la un moment dat, au decis să pună punct mariajului lor. Imediat după despărțire, mulatra a rupt contactul cu lumea mondenă și și-a văzut de traiul din spatele camerelor de luat vederi. Între timp, ea a absolvit Universitatea Carol Davila și a devenit medic psihiatru.
Cum arată acum fosta soție a artistului?

Alex Velea
Așa arată acum prima soție a lui Alex Velea

Ei bine, frumoasa mulatră a trecut printr-o transformare fizică uluitoare. Recent, ea a pus pe contul ei de Facebook o fotografie șocantă. Ana Maria și-a împletit părul în codițe rasta și pare că a mai slăbit. Pesemne, după divorțul de Alex Velea, frumoasa mulatră a simțit nevoia de câteva schimbări de ordin fizic.

Relația dintre Velea și Ana Maria s-a încheiat în 2014

S-au cunoscut în 2008 și s-au iubit pătimaș. În 2010, ei au ajuns la altar, iar nași le-au fost nimeni alții decât Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, patru ani mai târziu, Alex Velea și Ana Maria ajungeau la divorț, ca la doar câteva luni distanță să apară în peisaj Antonia.

Alex Velea, fericit de alegerea făcută

”Acum câțiva ani am avut o perioadă în care nu mă regăseam, când eram căsătorit cu Ana, de aceea nu a funcționat căsnicia. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut părinții mei. S-a întâmplat înainte s-o cunosc pe Antonia. Nici cu familia mea nu vorbeam, nu mă simțeam eu mândru. Îmi doream o familie de care nu aveam parte, am format-o alături de Antonia, ea mi-a dat ce mi-am dorit”, a precizat artistul pentru ciao.ro.

Citește și Cătălin Botezatu, pe masa de operații. Designerul a fost diagnosticat cu o boală rară

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini