Redactia.ro
Home » CLICKFEMEI » Cătălin Botezatu, pe masa de operații. Designerul a fost diagnosticat cu o boală rară

Cătălin Botezatu, pe masa de operații. Designerul a fost diagnosticat cu o boală rară

catalin botezatu

Vești proaste pentru toți fanii lui Cătălin Botezatu. Celebrul designer a fost supus unor investigații medicale, în urma cărora s-a depistat că suferă de o boală rară. Astfel, potrivit Cancan, designerul a ajuns pe masa de operații ieri.

Cătălin Botezatu, pe masa de operații

Problemele de sănătate ale lui Cătălin Botezatu nu încetează. Celebrul designer a ajuns din nou pe mâna medicilor, după ce a acuzat stări de rău. Designerul român a fost supus unor analize amănunțite, într-o clinică din Istambul, în urma cărora s-a hotărât că e necesară operația.

Potrivit unor surse citate de Cancan.ro, celebrul designer a fost depistat cu o tumoră extrem de rară la nivelul colonului. Din această cauză, s-a decis tăierea unei mari porțiuni din colon. Cel mai probabil, intervenția a avut loc aseară. Momentan, însă, reprezentanții designerului n-au oferit explicații publice.

Cea mai recentă postare din social media a designerului

Cu toate că situația lui de sănătate e cât se poate de gravă, designerul n-a vrut să spună nimic. Cea mai recentă postare a lui este de acum 20 de ore, din Instambul. În imaginea respectivă, Cătălin Botezatu apare în fața unui magazin cu specific turcesc, zâmbind larg.

Amintim că designerul a avut mai multe intervenții de-a lungul anilor. În urmă cu un an, Cătălin a suferit o operație severă, montându-i-se stenturi la inimă. Chiar și după această intervenție, designerul a acuzat stări de rău din cauza suprasolicitării. „S-a chemat salvarea chiar și în timpul filmărilor. Simțeam că dau colțul”, spune el în urmă cu câteva luni.

Citește și Mihai Mitoșeru divorțează de Noemi! Motivul despărțirii este halucinant

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: