Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Mitoșeru divorțează de Noemi! Motivul despărțirii este halucinant

Mihai Mitoșeru divorțează de Noemi! Motivul despărțirii este halucinant

Mihai Mitoșeru divorțează de Noemi! Motivul despărțirii este halucinant

Mihai Mitoșeru și Noemi Mitoșeru divorțează după 13 ani de relație. Prezentatorul a postat un mesaj pe Facebook în care a specificat și adevăratele motive ale despărțirii.

Mihai Mitoșeru divorțează de Noemi

Anul acesta se pare că tot mai multe cupluri din showbiz-ul românesc își spun adio. După 13 ani de relație, Mihai Mitoșeru și Noemi au hotărât să pună capăt căsniciei. Prezentatorul a postat un mesaj pe Facebook în care specifică adevăratele motive ale despărțirii. Se pare că cei doi sunt hotărâți să se despartă, iar săptămâna viitoare cei doi vor ajunge la notar. Din câte se pare, relația dintre ei doi nu mai funcționa de ceva vreme, motiv pentru care Noemi a plecat în urmă cu trei luni de acasă și s-a mutat la mama ei.

Am avut bunul simt sa ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp si nu mai pot sa fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am holtarat ca săptămâna viitoare sa mergem la notar și sa divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase in criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei! Știu ca ne iubim (e greu sa treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Ii mulțumesc pt toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreuna (și au fost multe in 13 ani!) și vreau sa fie fericita toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine! 💔”, a scris Mihai Mitoșeru, pe Facebook.

Noemi a devenit doamna Mitoșeru în 2015

În decembrie 2015 cei doi s-au căsătorit, iar de-a lungul timpului aceștia au tot amânat momentul în care să aducă pe lume un copil din cauza problemelor pe care le-au avut. Noemi și-a făcut implanuri cu silicon, motiv pentru care nu a avut voie să rămână însărcinată.

Normal că vrem copii. O să îi și facem, asta e sigur. Dar, cel puțin anul acesta, Noemi nu va deveni mamă, asta e sigur. Nu are voie. Nu are voie să rămână însărcinată încă câteva luni bune. Adică, medicii au fost categorici în această direcție. Noemi și-a făcut implanturi cu silicon, anul trecut, și după o asemenea operație este recomandat ca măcat câteva luni să fie ”cuminte”. Așa că, cel puțin până în vară, nu va rămâne însărcinată, deci, anul acesta nu vom deveni părinți. Probabil vom avea bucuria la anul”, declara Mihai Mitoșeru.

Citeste si:Despărțire cu scandal în showbiz! Claudia Pătrașcanu divorțează de Bădălau

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: