Redactia.ro
Home » Monden » Despărțire cu scandal în showbiz! Claudia Pătrașcanu divorțează de Bădălau

Despărțire cu scandal în showbiz! Claudia Pătrașcanu divorțează de Bădălau

GALERIE FOTO (4)

Deși formează un cuplu de lungă durată și au împreună doi copii, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălau au ajuns la despărțire. Anunțul l-a făcut chiar artista, prin intermediul contului ei de Facebook. Neținând cont de aparențe, Claudia a postat un mesaj dur la adresa celui care i-a fost soț.

Claudia Pătrășcanu, mesaj dur la adresa lui Gabi Bădălău

Toți îi vedeau drept un cuplu perfect, însă adevărul îl știau doar ei. De mai bine de un an, mariajul lor era de formă, iar Claudia Pătrășcanu s-a hotărât să spună lucrurilor pe nume. Ea i-a adresat tatăl copilului ei un mesaj dur, prin care l-a acuzat de infidelitate.

”După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni… Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat o într-un an cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu… lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște… restul nu contează. Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate!”, a fost o parte din mesajul Claudiei Pătrășcanu.

S-au căsătorit în 2016

Solista spune că soțul ei ”și-a vândut sufletul”

Claudia Pătrășcanu nu s-a ferit să-l acuze pe Gabi Bădălău de false intenții ori de lipsa de implicare. Ea susține că soțul ei a trădat-o, motiv pentru care a hotărât să-și încheie mariajul de doar trei ani.

”M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu ”soțul”… și a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor”, a fost mesajul pe care Claudia a ținut să îl transmită public. Amintim că cei doi au împreună doi copii: pe micuțul Nicholas și pe Gabi.

Au împreună doi copii

Citește și Lidia Buble în lacrimi. Ce a pățit vedeta?!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini