Redactia.ro
Home » TV » Lidia Buble în lacrimi. Ce a pățit vedeta?!

Lidia Buble în lacrimi. Ce a pățit vedeta?!

GALERIE FOTO (4) Lidia Buble în lacrimi. Ce a pățit vedeta?!

De-a lungul timpului Lidia Buble a fost criticată în repetate rânduri de către fani pentru felul în care arată. Se pare că artista a răbufnit și a decis să-și împărtășească suferința cu fanii și cu apropiații. Vedeta a postat pe contul ei de facebook o fotografie de-a dreptul marcantă.

Lidia Buble a postat pe contul ei de Facebook o fotografie tulburătoare, prin care vedeta vrea să tragă un semnal de alarmă. Lidia Buble vrea să le arate tuturor câtă suferință pot provoca criticile pe seama aspectului fizic, mai ales atunci când se întâmplă să fi și persoană publică. Deoarece fotografia vorbește de la sine, artista nu a pus în descrierea fotografiei decât trei puncte de suspensie.

Internauții au sărit imediat s-o consoleze pe vedetă. Aceștia au lăsat câteva comentarii menite s-o binedispună pe Lidia Buble și să- redea încrederea în ea.

Lidia Buble în lacrimi. Ce a pățit vedeta?!

“In ce tot ai scris acolo nu este adevărat nimica tu ești perfecta așa 💕”, “Si cica viata de vedeta e usoara…! Superba fotografie… ai spus totul! Important este ca aceste cuvinte vor trece… raman versurile@frumoase@pe care ni le transmiti!”, “Doamne Fereste-ma ! Nu crezi ca exagerezi ? Din moment ce esti artist trebuie sa iti asumi toata treaba asta , termina cu cersitul asta dupa mila si atentie !”

“Perfecțiunea stă în felul cum te comporți , nu în felul cum arăți. 🤗 Ești superbă”, “Ești super ok! Mi-ai plăcut de când te-ai lansat, îmi placi și acum. Însă, îmi plăceai mai mult atunci. Erai simplitatea pe care începem toți ușor ușor sa o iubim. Nu faci nici acum nimic rău sau greșit.. .doar ca unele mesaje ale tale gen «unde am fost noi,voi doar visați» au făcut oamenii sa spună și lucruri urate.

Ai sfidat oarecum «mana te hrănește» ca sa zic așa. Ca fără noi,oamenii care ți asculta muzica, nu ai fi nimic. Îți dau un sfat: alege o ca etalon pe Andra! Uite te la ea!!!!! E cea mai buna voce, și cu toate astea, a rămas simplitatea întruchipată. Nu pozează in chiloți,nu sfidează….” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea vedetei de pe Facebook.

Citește și: Simona Halep, antrenată de Darren Cahill la Cincinnati

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: