Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, antrenată de Darren Cahill la Cincinnati

Simona Halep, antrenată de Darren Cahill la Cincinnati

Simona Halep antrenată de Darren

Simona Halep a decis să-și reia antrenamentele și a anunțat că va participa la turneul de la Cincinnati. Surpriza tuturor a fost faptul că Simona s-a antrenat luni împreună cu australianul Darren Cahill. Fostul ei antrenor în vârstă de 53 de ani, îi este alături campioanei de la Wimbledon de ceva vreme. De la primul antrenament efectua în Ohio nu a lipsit nici actualul ei antrenor, Daniel Dobre. Australianul a pregătit-o pe Simona Halep între anii 2015-2018. Apoi colaborarea dintre ei a luat final, antrenorul invocând motive personale. În ultimele luni însă australianul a revenit și amândoi au declarat că nu exclud o nouă colaborare.

Halep s-a retras de la Rogers Cup

Simona Halep, munărul 4 WTA a fost nevoită să abandoneze meciul din sferturile de finală de la Rogers Cup. Românca a acuzat dureri la tendonul lui Ahile, în partida cu Marie Bouzkova, la scorul de 4-6 în primul set. După ce a consultat un medic și a făcut tratament câteva zile, constănțeanca a decis să participe la turneul de la Cincinnati, acolo unde a jucat trei finale în ultimii patru ani.

Halep și-a aflat adversara

Simona Halep va juca direct în turul doi, cu câștigătoarea meciului dintre Ekaterina Alexandrova (Rusia) și Carla Suárez Navarro (Spania). Anul trecut românca a jucat finala la acest turneu dar a pierdut în trei seturi în fața olandezei Kiki Bertens. Turneul de la Cincinnati, Ohio, SUA, are loc între 10 și 18 august și este dotat cu premii în valoare de 2,9 milioane de dolari.

Citește și:Simona Halep este pe locul 4 în topul Forbes! Cât a câștigat în 2018!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: