Redactia.ro
Home » CLICK » Melania Trump, umilită. Cu ce a gafat-o la un eveniment recent?

Melania Trump, umilită. Cu ce a gafat-o la un eveniment recent?

GALERIE FOTO (4) melania-trump-umilita

Melania Trump, umilită. Prima-doamnă a Americii a avut de onorat, ieri, un eveniment în cadrul căruia s-a militat pentru campanii anti-drog. Și deși discursul ei a fost impecabil, Melania Trump „a gafat-o” cu un detaliu de ordin fizic.

Melania Trump, umilită. Ce a omis din ținuta sa?

Ca-n cadrul tuturor activităților oficiale, prima-doamnă ar fi trebuit să-și conformeze outfitul cu specificul evenimentului. Astfel, în cadrul Red Ribbon Rally, Melania ar fi trebuit să poarte o insignă cu o panglică roșie, pe care, de altfel, toți ceilalți participanți o aveau. Numai că, din motive independente de ea, acest lucru nu a fost posibil.

Melania Trump, umilită. Asta i-a atras nenumărate critici, mulți blamând-o pentru lipsa de implicare de care ar fi dat dovadă. Ulterior, cei din cabinetul său, au explicat că prima-doamnă nu a primit, în avans, acest badge, de aceea nu l-a purtat.

 

A făcut front comun cu un actor din „Breaking Bad”

În ciuda acestei omisiuni nedorite, apariția primei-doamne a fost fără cusur. Melania Trump a purtat o rochie neagră, care îi urma fidel linia corpului, și care-i evidenția formele perfecte. Classy, dar nu mai puțin sexy, rochia i-a asigurat Melaniei o apariție reușită.

Chiar și discursul ei a fost lăudat, ea militând pentru campaniile anti-drog în rândul tinerilor. Alături de ea se afla un actor din Breaking Bad, care a jucat rolul ofițerului Hank Schrader în respectivul serial.

Citește și

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: