Redactia.ro
Home » Sport » Sepsi-Astra 2-3! Andone, debut cu o victorie pe banca giurgiuvenilor

Sepsi-Astra 2-3! Andone, debut cu o victorie pe banca giurgiuvenilor

astra giurgiu, scandal dopaj, Ioan Niculae, Dani Coman,

Sepsi-Astra 2-3! Bogdan Andone a reușit să debuteze cu o victorie la limită, pe banca Astrei.

Alibec a ratat două ocazii bune, iar gazdele au deschis scorul prin Karanovic, după 14 minute. Gabi Tamaș și-a încercat și el norocul cu un șut de la distanță, dar scorul nu s-a modificat. Astra a egalat prin autogolul lui Tincu. După două minute, giurgiuvenii au preluat conducerea după ce Alibec și Budescu au făcut o combinație foarte bună. Răduț a marcat al treilea gol pentru Astra Giurgiu, din centrarea lui Budescu. Tot Budescu a pus însă mâna pe minge în careu. Gazdele au obținut un penalty, transformat de Vașvari. În prelungiri, Sepsi a mai cerut un penalty la un contact între Carnat și Crepulja. Arbitrul a decis să nu acorde nimic.

„Playoff-ul este obiectivul nostru de la începutul campionatului. Am luat 3 puncte importante, ne bucurăm că am câştigat aici, Sepsi e o echipă bună. O echipă cu cea mai bună apărare, dar uite că noi le-am dat 3 goluri,” a declarat Gabi Tamaş.

Bogdan Andone îi vede pe Alibec și Budescu la națională

Antrenorul Astrei Giurgiu crede că Alibec și Budescu ar putea fi convocați la naționala României.

„E victoria băieților sută la sută, au avut sacrificiu, e victoria lor. Am alcătuit echipa în funcție de mai mulți factori, aveam nevoie de talie înaltă la fazele fixe, așa am gândit azi. Și Budescu cu Alibec, clar, în atac, cu mai multă libertate. Amândoi formează un cuplu letal pe faza de atac, se înțeleg foarte bine, au execuții fabuloase. Am spus că cei doi ne pot ajuta, plus Tamaș, care e un exemplu pe teren, la antrenamente, tot respectul pentru el și pentru toată echipa care s-a pregătit toată săptămâna și a muncit enorm „, a declarat Bogdan Andone, la Digi Sport.

După 13 etape, Astra a acumulat 19 puncte.

Citește și: Cristiano Ronaldo a fost aclamat de 40.000 de suporteri! A depăşit 700 de goluri

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini