Redactia.ro
Home » Sport » Cristiano Ronaldo a fost aclamat de 40.000 de suporteri! A depăşit 700 de goluri

Cristiano Ronaldo a fost aclamat de 40.000 de suporteri! A depăşit 700 de goluri

Cristiano Ronaldo, aclamat de 40.000 de suporteri

Cristiano Ronaldo a fost aclamat de 40.000 de suporteri! S-a întâmplat înaintea meciului, Juventus – Bologna, scor 2-1.

Înainte de startul partidei reprezentanţii clubului Juventus i-au oferit cadou lui Cristiano Ronaldo un tricou cu cifra 700, pentru a sărbători reuşita istorică a jucătorului. În acel moment Cristiano Ronaldo a fost aclamat de 40.000 de suporteri, care au strigat minute în şir numele portughezului şi l-au aplaudat.

După momentul impresionant, vedeta echipei a marcat încă un gol în minutul 19, al partidei cu Bologna. Acesta a profitat de ezitarea unui adversar. A recuperat balonul de la mijlocul terenului şi nu a mai putut fi oprit. A fost al patrulea gol marcat în Serie A, în acest sezon.

CR7 face o avere din postări!

În urmă cu patru zile o altă ştire cu Ronaldo a ţinut prima pagină. Jucătorul este cel mai bun şi în mediul online. Anul trecut a câştigat din postările pe conturile sale de socializare o avere. 44 de milioane de euro. L-a devansat din nou pe rivalul Leo Messi care a strâns doar jumătate din suma obţinută de portughez. Şi la numărul de fani, CR7 e campion. Contul său este urmărit de 186 de milioane de persoane, în timp ce jucătorul celor de la Barcelona are 133 de milioane de urmăritori. Sumele încasate de cei doi fotbalişti sunt absolut fabuloase. Pe locul trei în acest top este influencerul Kendall Jenner (14,4), iar al patrulea este David Beckham cu puțin sub 10 milioane.

Citeşte şi: Reghecampf, pe picior de plecare? Se adânceşte criza la Al Wasl

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: