Redactia.ro
Home » Sport » Reghecampf, pe picior de plecare? Se adânceşte criza la Al Wasl

Reghecampf, pe picior de plecare? Se adânceşte criza la Al Wasl

Reghecampf, pe picior de plecare

Reghecampf, pe picior de plecare. Al Wasl, echipa antrenată de Laurentiu Reghecampf a fost învinsă 1-5 de Al Sharjah şi a ajuns pe ultimul loc în campionatul Emiratelor Arabe Unite.

Presa arabă susţine că Laurențiu Reghecampf ar putea fi demis în orice moment. Echipa românului a pierdut al şaselea meci consecutiv. De data aceasta a fost făcută praf pe teren propriu. Al Wasl a fost învinsă scor, 1-5 de Al Sharjah şi este pe ultimul loc în clasment. În urmă cu ceva vreme românul a declarat că nu se teme de o eventuală demitere.

„Nu mă tem că pot fi demis. Asta este meseria mea și asta este viața antrenorilor”, a spus Laurențiu Reghecampf într-o conferință de presă.

Antrenorul român a preluat-o pe Al Wasl în ianuarie 2019. A ratat toate obiectivele, inclusiv Liga Campionilor Asiei, totuşi şeicii i-au prelungit contractul. Fostul tehnician al celor de la FCSB a mai antrenat-o în Emiratele Arabe Unite şi pe Al Wahda în perioada iulie 2017 – noiembrie 2018. În urma rezultatelor slabe a fost însă demis.

Anamaria Prodan lămureşte situaţia

Soţia sa, Anamaria Prodan spunea cu câteva zile că nu se pune problema unei demiteri.

„Nu s-a pus problema ca Laurenţiu Reghecampf să fie demis. El are 8 jucători accidentaţi în acest moment, alţi doi de la tineret şi alţi trei de la echipa mare sunt la naţionale. Merge mai departe. Are un proiect pe doi ani, iar cei de la echipă stiu exact valoarea lotului şi ce se întâmplă acolo. Nu s-a pus niciodată problema să fie dat afara”, a spus Anamaria Prodan, la Telekom Sport.

Citeşte şi: Zlatan Ibrahimovic vrea să joace în Europa! A vorbit deja cu un antrenor celebru

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: