Redactia.ro
Home » Sport » Zlatan Ibrahimovic vrea să joace în Europa! A vorbit deja cu un antrenor celebru

Zlatan Ibrahimovic vrea să joace în Europa! A vorbit deja cu un antrenor celebru

Zlatan Ibrahimovic, Zlatan Ibrahimovic casa de pariuri, Ibrahimovici contract

Zlatan Ibrahimovic vrea să joace în Europa. După un an petrecut la LA Galaxy, suedezul a decis să-şi încheie cariera la un club din Italia.

În urmă cu două zile, Gazzetta dello Sport anunţa pe prima pagină faptul că, Zlatan Ibrahimovic este foarte aproape de un transfer la Napoli. Când a auzit că Zlatan Ibrahimovic vrea să joace în Europa, antrenorul italienilor, Carlo Ancelotti a fost primul care a reacţionat. A decis pe loc să vorbească cu fotbalistul de 38 de ani.

„O să îl sun în seara asta şi o să îi spun că îl aşteptăm! Am multă afecţiune pentru el. Mâine, după ce vorbesc cu el, vă spun cum a decurs”, a spus tehnicianul italienilor de la Napoli.

Suedezul a mai jucat 7 sezoane în Serie A.

Ce l-a făcut să-şi dorească să joace din nou în Europa

„Recent, am văzut un documentar despre Maradona, care m-a izbit! Ar fi minunat să repet de a făcut Maradona la Napoli. Acea dragoste superbă pe care i-a dat-o orașul. Nu spun că voi merge acolo, spun doar că ar fi o provocare. San Paolo ar fi plin. Mai e și Ancelotti acolo”, a mai declarat Zlatan.

Şi agentul jucătorului a confirmat faptul că acesta îşi doreşte să ajungă la Napoli. Ar trebui însă să accepte o scădere a salariului. În acest moment cota de piaţă a fotbalistului este 3,5 milioane de euro.
Ibrahimovic şi Carlo Ancelotti au lucrat în trecut împreună pentru doar un sezon, la PSG. Printre echipele la care a jucat fostul internaţional se numărăr Ajax Amsterdam, Juventus Torino, Internazionale Milano, Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain și Manchester United.

Citeşte şi: Ianis Hagi s-a accidentat! Nu a mai putut continua meciul!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: