Redactia.ro
Home » Sport » Ianis Hagi s-a accidentat! Nu a mai putut continua meciul!

Ianis Hagi s-a accidentat! Nu a mai putut continua meciul!

Ianis Hagi s-a accidentat

Ianis Hagi s-a accidentat. Mijlocașul lui Genk a fost lovit în minutul 57 al meciului cu Standard Liege şi a fost nevoit să părăsească terenul.

Ianis Hagi a primit o lovitură puternică cu cotul în ureche într-un duel cu Gavory. S-a întâmplat în minutul 57 al meciului pierdut de Genk, 0-1 în faţa celor de la Standard Liege. Românul a primit îngrijiri medicale şi a dorit să continue meciul. După trei minute a fost însă schimbat. Nu a mai putut juca din cauza ameţelii. Dacă accidentarea este gravă, Ianis Hagi ar putea rata meciul din Liga Campionilor cu Liverpool.

Ianis a devenit om de bază la Genk

În ultima perioadă, mijlocaşul de 20 de ani a început să fie folosit din ce în ce mai mult. Ianis a jucat în 11 meciuri oficiale pentru Genk și a marcat 3 goluri. De 6 ori a fost titular. Internaţionalul român a debutat într-un meci cu Napoli. Fiul lui Gheorghe Hagi a ajuns la echipa din Belgia în vara acestui an, pentru 4 milioane de euro. În acel moment a avut oferte de la mai multe echipe de top.

Ianis Hagi, noul decar al naţionalei

Înaintea meciurilor cu Insulele Feroe și Norvegia din preliminariile Euro 2020, mijlocaşul a primit tricoul cu numărul 10.

„După 19 ani și 4 luni, din nou pe un tricou al echipei naționale, deasupra numărului 10, scrie HAGI”, s-a scris în comunicatul FRF.

Tatăl său, Gheorghe Hagi a purtat acest număr pentru ultima data în 2000, în meciul România-Italia, la Euro.

Citeşte şi: Rafael Nadal și Francisca Perello s-au căsătorit! Imagini de la nuntă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: