Redactia.ro
Home » Sport » Rafael Nadal și Francisca Perello s-au căsătorit! Imagini de la nuntă

Rafael Nadal și Francisca Perello s-au căsătorit! Imagini de la nuntă

Rafael Nadal și Francisca Maria Perello s-au căsătorit

Rafael Nadal și Francisca Maria Perello s-au căsătorit, astăzi, la Porto Cristo, în Mallorca. Nunta a avut loc într-o locație exclusivistă.

După o relație de 14 ani, fostul lider mondial a decis să se însoare cu iubita sa. Cei doi s-au logodit în 2018, la Roma. Mereu, Nadal a preferat să fie foarte discret în ceea ce privește viața sa personală. Cuplul a apărut foarte rar la evenimente mondene, iar Francisca a fost de puține ori la meciurile de tenis ale soțului ei.

Nunta a fost pregătită în cele mai mici detalii, totul fiind spectaculos. Printre invitații de marcă s-au numărat fostul rege al Spaniei, Juan Carlos și soția sa, Iker Casillas, Fernando Verdasco, Feliciano Lopez, Marco Lopez sau Carlos Moya. În total peste 350 de invitați i-au fost alături tenismenului. Încă de dimineață a început agitația. Oaspeții au sosit la aerodromului militar din Pollença unde s-au suit în autocare și au pornit spre fortăreața unde a avut loc ceremonia.

Ținute și meniu de lux

Mireasa a purtat o rochie făcută de un designer vestimentar catalan. Nadal a ales un costum Bruno Cucinelli. Meniul pentru fericitul eveniment a fost realizat de un bucătar celebru Macarena de Castro, chef cu o stea Michelin.

Cerere specială pentru invitați

La nunta lui Rafael Nadal măsurile de securitate au fost extreme. Mirele i-a rugat pe invitați să-și lase telefoanele mobile acasă. Sportivul a explicat că nu dorește ca filmulețe sau poze să circule în meciul online. Tot personalul angajat pentru eveniment a fost obligat să semneze contracte de confidențialitate. De asemenea pe toată durata nunții niciun avion sau nicio dronă nu pot survola zona.

Citește și: Petrescu l-a învins pe Pițurcă! Traore și Omrani, călăii oltenilor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: