Redactia.ro
Home » Sport » Petrescu l-a învins pe Pițurcă! Traore și Omrani, călăii oltenilor

Petrescu l-a învins pe Pițurcă! Traore și Omrani, călăii oltenilor

Petrescu l-a învins pe Pițurcă

Petrescu l-a învins pe Pițurcă. CFR Cluj a câștigat derby- ul cu CS Universitatea Craiova, scor 2-0. Campioana a înscris ambele goluri în ultimele 20 de minute.

CFR Cluj rămâne în fruntea clasamentului Ligii 1, după victoria de pe teren propriu. Prima repriză a fost echilibrată, dar lipsită de ocazii. În minutul 70, Traore a deschis scorul. A fost primul său gol după revenirea în Gruia.

„Acest prim gol a venit foarte bine pentru mine, pentru că nu mi-a fost deloc uşor până acum. Colegii mei m-au încurajat la antrenamente, hai, hai, să dai, să dai, iar acum m-au ajutat pe teren şi sunt fericit! Acum important este să continui, ca atacant este important să dai gol” a declarat Lacina Traore, la Digi Sport.

„Nu eram prea sigur dacă să-l bag, pentru că el nu a mai jucat fotbal de foarte mulţi ani. Ţineţi minte că v-am zis că e fost fotbalist. Până la urmă m-a convins, a venit şi a dat teste peste teste fizice, nu era bine. A început să fie bine, se antrenează, vrea. A zis că dacă nu îl ajut eu, se lasă de fotbal. Asta e relaţia pe care o am cu el şi cu Culio. Nu e aşa uşor, pentru că Traore nu dăduse niciun gol. Era sub presiune şi eu la fel. Nimeni cred că nu l-ar fi băgat azi titular, pentru că Omrani era bine, Rondon era bine”, a spus Dan Petrescu, după meci.

După gol, Dan Petrescu a schimbat inspirit. L-a introdus pe Omrani în locul lui Traore. Francezul fusese lăsat pe bancă după ce antrenorul campioanei a declarat că nu s-a pregătit suficient pentru acest meci. Când mai erau 12 minute până la final, Omrani a înscris pentru 2-0.
Clujenii au două victorii în ultimele 5 meciuri, în timp ce oltenii au câștigat trei partide.

“Nu înseamnă nimic să fii acum pe locul 1”

Victor Pițurcă l-a lăudat după meci pe Dan Petrescu, pe care l-a întâlnit pentru prima data ca antrenor.

“Trebuie să dăm Cezarului ce-i al Cezarului. Noi trebuie să muncim să ajungem să jucăm de aceeași manieră ca CFR-ul. Nu înseamnă nimic să fii acum pe locul 1, ci la finalul campionatului. Sunt meciuri în continuare de jucat. Interesul nostru acum e să accedem în play-off cu un număr de puncte cât mai mare și vom vedea. Acum, dacă am luat bătaie, gata, am renunțat? Nu. Nu cred că am terminat în genunchi, dar dacă faci cadouri CFR-ului, normal că te execută. Felicitări CFR-ului, au meritat victoria”, a spus Victor Pițurcă, la Digi Sport.

Citește și: Spaniolii au vrut să se distreze! După meciul cu Suedia s-a lăsat cu bătaie!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: