Redactia.ro
Home » Sport » Spaniolii au vrut să se distreze! După meciul cu Suedia s-a lăsat cu bătaie!

Spaniolii au vrut să se distreze! După meciul cu Suedia s-a lăsat cu bătaie!

Spaniolii au vrut să se distreze după meciul cu Suedia

Spaniolii au vrut să se distreze, după meciul cu Suedia, din preliminariile EURO 2020. Un apropiat al jucătorilor a încercat să cheme mai multe femei la hotel.

Au vrut să se distreze, dar totul s-a terminat cu adevărat scandal. Spaniolii doreau să se relaxeze după meciul cu Suedia, aşa că un apropiat a încercat să aducă mai multe femei la hotelul unde erau cazaţi ibericii, scriu cei de la Expressen. Angajaţii hotelului nu le-au lăsat însă să intre, motivând că doar persoanele cazate pot rămâne peste noapte. De aici şi până la declanşarea unui scandal monstru a fost doar un pas. Pentru că persoana care a avut această iniţiativă a sărit la bătaie, lovind un agent de pază, angajaţii hotelului au chemat poliţia. Sosiţi la faţa locului, poliţiştii au calmat spiritele, iar individul de 30 de ani este acuzat de instigare la violenţă. Incidentul a fost confirmat de poliţia suedeză.

„Pot confirma că există un raport după incidentul de la hotel. Scandalul a avut loc la ora 5.00. Deocamdată ancheta este în desfăşurare”, a declarat comisarul Elias Sjöström.

România va juca ultimele meciuri cu Suedia și Spania

Naţionala României îşi joacă ultimele şanse pentru a se califica la EURO 2020 cu Suedia și Spania. Ibericii ocupă primul loc în Grupa F cu 20 de puncte. Pe locul doi este Suedia cu 15, în timp ce România este pe 3, cu 14 puncte. Pentru a se califica la turneul final, tricolorii trebuie să câştige meciul cu Suedia, dar nu în orice condiţii. Victoria românilor la un gol, în afară de 1-0 sau 2-1 este în avantajul suedezilor! Dacă trecem cu bine de meciul cu Suedia, mai avem nevoie de un punct în partida cu Spania.

Citeşte şi: Gigi Becali nu a scăpat de amendă! 10.000 de RON pentru atacul la Kovacs!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: