Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali nu a scăpat de amendă! 10.000 de RON pentru atacul la Kovacs!

Gigi Becali nu a scăpat de amendă! 10.000 de RON pentru atacul la Kovacs!

Gigi Becali nu a scăpat de amendă

Gigi Becali nu a scăpat de amendă. A fost sancţionat de Comisia de Etica a Federatiei Romane de Fotbal. 10.000 RON trebuie să scoată din buzunar latifundiarul, pentru comentariile făcute la adresa arbitrului Istvan Kovacs.

La finalul meciului FCSB-Dinamo (1-1), Gigi Becali nu l-a iertat pe centralul Istvan Kovacs. Patronul celor de la FCSB a fost furios după prestaţia arbitrului.

„S-a jucat numai la o singura poarta. A intrat mingea la Tanase, dar daca Kovacs nu vrea el! E impotriva noastra! De ce credeti ca a fluierat acolo?! A mutat lovitura din careu la vreo 7 metri de linia de 16. Iti dai seama?! A fost in careu, a anulat si golul, a mutat si lovitura de acolo. Iti dai seama cate poate sa faca Istvan Kovacs?! Noi cu Kovacs e vreu sa castigam. O sa vedem la TV, 11 metri cu Gnohere si el muta mingea la 7 metri. El scoate mingea din poarta, asta face Kovacs”, a spus Becali.

După aceste declaraţii, Gigi Becali nu a scăpat de amendă. Omul de afaceri va plăti 10.000 RON, în plus a primit şi un avertisment. Dacă Becali va mai avea astfel de ieşiri ar putea primi amenzi care ajung până la 60.000 RON.

Gigi Becali l-a mai jignit pe Kovacs

Nu este prima dată când latifundiarul este enervat de Istvan Kovacs. Şi în trecut l-a făcut cu ou şi cu oţet. În luna august, după meciul cu Astra, Becali a explodat.

„Două 11 metri clare, fault la gol, ca să înţeleagă toată ţara românească odată şi federaţia, şi Vassaras (n.r. – preşedintele CCA, Kyros Vassaras). Ca să audă lumea! Până când aşa? Nu le e ruşine aşa, un pic? Fault clar în faţa a lui. Dacă nu l-a văzut, să stea acasă la el, pe acolo, prin Ungaria!”, a spus Becali, al Digi Sport.

Citeşte şi: Florin Andone, „dublă” pentru Galatasaray! A egalat performanţa lui Hagi

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini