Redactia.ro
Home » Monden » Asiana Peng, prima reacție după criticile mamei sale la adresa Anamariei Prodan: „Gelozia, invidia și calomnia”

Asiana Peng, prima reacție după criticile mamei sale la adresa Anamariei Prodan: „Gelozia, invidia și calomnia”

GALERIE FOTO (4) Asiana Peng, prima reacție după criticile mamei sale la adresa Anamariei Prodan

Asiana Peng, prima reacție după criticile mamei sale la adresa Anamariei Prodan. Fosta sportivă a reacționat la declarațiile mamei sale la adresa Anamariei Prodan. Asiana este într-o relație cu Luca, fiul cel mare al lui Reghecampf.

Asiana Peng, prima reacție după criticile mamei sale la adresa Anamariei Prodan: „Gelozia, invidia și calomnia”

Asiana Peng formează un cuplu cu fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf. Fosta gimnastă a României și Luca sunt foarte fericiți împreună, în ciuda celor care nu le doresc binele. În urmă cu câteva zile, mama Asianei a făcut câteva declarații controversate la adresa Anamariei Prodan.

Asiana Peng a reacționat pe Instagram, la scurt timp după ce mama sa a criticat-o public pe impresară. ”Câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia”, a fost unul dintre mesajele postate de Asiana. De asemenea, fosta gimnastă a mai postat un mesaj: „Fii întotdeauna conștient că gelozia, invidia și calomnia constituie ultimul refugiu al omului frustrat și slab”

Silvana Peng, atac la adresa Anamariei Prodan

Mama Asianei, iubita lui Luca Reghecampf, a lansat un atac dur la adresa Anamariei Prodan, Femeia i-a transmis impresarei să nu o mai asocieze pe Asiana cu noua iubită a lui Reghe. De asemenea, Silvana Peng susține că și Anamaria Prodan a fost pe post de amantă în urmă cu 13 ani, când Reghe era căsătorit cu Mariana, mama lui Luca.

”Mi-aș dori ca dânsa să facă distincție între gimnasta României, Asiana Peng, și frumoasele escorte, printre care se numără și ea în urmă cu 13 ani. Da, dânsa, în urmă cu 13 ani, era pe post de Caciuc. A uitat probabil că a despărțit o familie!
Cred că fuge, îi e frică tare, o simt, îi e frică, vă spun eu. Îi e frică tare să-și asume, fiindcă ea veșnic aruncă cu noroi, ”amantele, femeile” și așa mai departe.Eu citind mereu că Asiana este asociată cu această Caciuc, ”prieteniile, același oraș, una-i gimnastă, una nu știu ce e”, am ajuns să cred că madame Prodan sau Tănase, cum o cheamă acum, confundă niște lucruri„, a spus Silvana Peng.

Mama Asianei a atacat-o și pe noua iubită a lui Laurențiu Reghecampf. Întrega situație a pornit după ce Silvana Peng a lansat acuzații la adresa partenerei lui Reghe. Aceasta a vorbit despre relația pe care fiica ei o are cu Luca, iar când a fost întrebată despre noua iubită a antrenoriului, aceasta a declarat că nu își dorește să o cunoască. „N-o fi totul real, or mai lipsi diverse, or mai fi puse în plus, dar firul e totuși același. Să desparți o familie cred că e cel mai mare păcat pe lumea asta.

După ce și cât am citit, o văd pe această Caciuc cam așa: după idila cu Kamara și cu 5 miliarde câți or mai fi fost înainte, că nu i-a numărat nimeni, eu n-aș fi făcut în viața mea ce a făcut această Caciuc și cred că nu este un exemplu de urmat.Doamne, nu știu ce să zic, că nu vreau să arunc cu lături in nimeni, dar eu nu accept așa ceva. Ține de un minimum de bun simț, cum să ajungi să desparți o familie? Oare nu te macină nimic, in interior, o viață întreagă? Nu ai remușcări? Nu plătești aceste polițe?„, a declarat Silviana Peng pentru fanatik.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: