Redactia.ro
Home » Monden » Luca Reghecampf își susține tatăl. Declarațiile tânărului despre afacerea cu partenera antrenorului

Luca Reghecampf își susține tatăl. Declarațiile tânărului despre afacerea cu partenera antrenorului

GALERIE FOTO (3)

Luca Reghecampf își susține tatăl. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au recunoscut că vor divorța după 15 ani de căsnicie, spre surprinderea tuturor. Fiul cel mare al antrenorului, Luca, se pare că își sprijină tatăl în această situație. Ba mai mult, tânărul lucrează împreună cu partenera lui Reghe.

Luca Reghecampf își susține tatăl. Declarațiile tânărului despre afacerea cu partenera antrenorului

Luca Reghecampf își susține tatăl. Deși pare surprinzător, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează după 15 ani de căsătorie, având împreună un copil, Laurențiu Jr. Antrenorul mai are un băiat din prima căsnicie, Luca, care pare să își sprijine tatăl în această perioadă dificilă. Tânărul este partener de afaceri cu iubita tatălui său.

Fiul cel mare al lui Reghe a recunoscut că lucrează împreună cu partenera antrenorului, subliniind faptul că nu dorește să devină persoană publică în România. “Sunt cetățean german și nu doresc să devin persoană publică în România. Legat de firmă, este decizia mea dacă intru în firmă și cu cine colaborez. Firma este mai veche, dar persoana mea este de o lună în această companie. Eu am fost inclus ca asociat acum câteva zile. Eu voiam să vă zic că atât eu, cât și Corina avem idei, muncim în firma asta, suntem 4 și fiecare dintre noi aduce ceva, fiecare se implică. Și iubita mea, Asiana Peng, este implicată în această firmă”, a povestit Luca Reghecampf la Exclusiv VIP.

De asemenea, Luca a vorbit și despre declarațiile din cartea lansată de Anamaria Prodan. În cartea autobiografică, impresara a povestit despre relația pe care o are cu fiul său vitreg. . “Ce a fost scris în carte este de doi ani. Este veche declarația. Nu vreau să mai comentez nimic. Doamna Anamaria are respectul meu, o respect ca femeie. Eu nu pot să vorbesc acum, să vorbesc despre Corina și despre acest topic. Nu, nu doresc să ajung o persoană publică în România”, a mai spus Luca.

Luca și Reghe,împreună la Muntele Athos

În urmă cu câteva ore, Luca a postat pe Instagram o poză în care apare alături de tatăl său. Cei doi au mers pe muntele Athos împreună și s-au pozat într-o biserică. Atât Reghe, cât și Luca erau cu zâmbetul pe buze, semn că relația celor doi nu a avut de suferit în urma situației declanșate de divorțul de Anamaria Prodan.

Luca si Reghe

Mai mult, Laurențiu Reghecampf s-a distrat de minune de Halloweeen alături de băieții săi, Luca și Bebeto, ceea ce înseamnă că băieții săi sunt alături de tatăl lor, indiferent de situație.  Cei trei s-au întâlnit cu ocazia acestei sărbători, iar fiul Anamariei Prodan zâmbește, alături de tatăl și fratele său. ”Halloween fericit”, a scris Reghe alături de fotografie.

Reghe impreuna cu fiii sai

Anamaria Prodan a declarat că familia sa trece printr-o perioadă Pentru mine, băiatul meu și fetele mele e ceva oribil. Bebeto vine plângând acasă și spune «De ce ceilalți părinți vin să-și vadă copiii și la mine nu vine nimeni?». I-am zis să fie puternic, că aceste lecții îl fac mai puternic. Este o umbră. Îi e rușine să iasă pe stradă. Este terminat. Un om poate să-mi facă orice, dar să nu să mă trădeze sau să mintă. Și să nu-mi trădeze familia și copiii. E o trădare fabuloasă. Nu vreau să-l iert!”, spunea Anamaria Prodan la ProTV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: