Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Reghecampf și fiul său, Bebeto, din nou împreună! Antrenorul a postat o imagine emoționantă alături de băiatul său

Laurențiu Reghecampf și fiul său, Bebeto, din nou împreună! Antrenorul a postat o imagine emoționantă alături de băiatul său

GALERIE FOTO (2)

De câteva săptămâni bune, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt protagoniștii unei situații fără precedent în familia lor. Dacă până nu de mult cei doi erau un exemplu pentru publicul din România, acum situația s-a schimbat radical, iar antrenorul este aprig judecat pentru greșelile sale. După ce relația sa extraconjugală a fost confirmată, soția sa a făcut o dezvăluire dureroasă: fiul său cel mic, suferă nespus. Hotărât să-și repare relația cu Bebeto, bărbatul i-a făcut o surpriză foarte frumoasă.

Faptul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează nu mai este un secret pentru nimeni, mai ales că impresara a vorbit foarte deschis despre situația dintre ei. După ce zvonurile despre divorț nu au mai putut fi negate, deoarece fotografiile în care antrenorul apare alături de noua femeie din viața sa au fost publicate de toate tabloidele din țara noastră, detalii nebănuite despre căsnicia lor au ieșit la iveală.

Fără să-și mai poată apăra soțul, impresara a fost nevoită să recunoască că a fost înșelată și va fi o mamă singură. L-a acuzat pe Reghecampf că nu își îndeplinește îndatoririle de tată, iar mesajul său a fost recepționat cu succes de bărbat.

Bebeto, distrus de absența tatălui său

Pentru Anamaria Prodan, familia a fost mereu mai importantă decât orice alt aspect din viața sa. A făcut tot posibilul ca copiii săi să fie fericiți și să se bucure de succes, dar persoana cea mai dragă ei i-a dat o lovitură la care nu s-ar fi așteptat niciodată. Laurențiu Reghecampf și-a părăsit familia, iar cel mai afectat dintre toți a fost chiar Bebeto, fiul său cel mai mic.

„Pentru mine, băiatul meu și fetele mele e ceva oribil. Bebeto vine plângând acasă și spune «De ce ceilalți părinți vin să-și vadă copiii și la mine nu vine nimeni?». I-am zis să fie puternic, că aceste lecții îl fac mai puternic. Este o umbră. Îi e rușine să iasă pe stradă. Este terminat.”, a mărturisit impresara.

Cu vocea tremurândă, impresara a vorbit despre suferința băiatului său. Adolescentul, care acum trece printr-o perioadă foarte importantă a vieții sale, s-a simțit abandonat de tatăl său. Cei doi aveau o relație foarte apropiată, iar lipsa lui Reghecampf l-a tranformat complet. A devenit tot mai trist, mai închis în el, iar singurul care-l poate salva este chiar cel care i-a cauzat toată durerea.

„În 8 luni, tatăl lui a trecut și l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă și cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el. Bebeto e un băiețel sensibil, duce greu povara suferinței. Mereu își sună tatăl… Nu doresc nimănui, credeți-mă, să treacă prin ce trecem noi!”, spunea Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf și Bebeto, reuniune emoționantă

Indiferent de greșelile pe care le-a comis, Laurențiu Reghecampf nu a putut să-și abandoneze micuțul și să rămână indiferent la suferința sa. Cu ocazia zilei de 31 octombrie, când în întreaga lume s-a sărbătorit Halloweeenul, cei doi au petrecut câteva momente speciale împreună. Nu au fost însă singuri, ci alături de Luca, fiul antrenorului din prima căsnicie.

Mândru că și-a făcut fiul fericit, soțul Anamariei Prodan a postat o imagine alături de acesta în mediul online, iar zâmbetul lui Bebeto a bucurat inimile urmăritorilor săi. Adolescentul vede în tatăl său un exemplu, așa că prezența sa în viața lui este esențială.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: