Redactia.ro
Home » Monden » Ce mesaj i-a trimis Anamaria Prodan lui Luca Reghecampf, după ce fiul antrenorului a postat o fotografie cu tatăl lui

Ce mesaj i-a trimis Anamaria Prodan lui Luca Reghecampf, după ce fiul antrenorului a postat o fotografie cu tatăl lui

Anamaria Prodan i-a trimis mesajul neașteptat lui Luca Reghecampf, după ce acesta a publicat o fotografie în care apare alături de tatăl său, Laurențiu Reghecampf.

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, Luca, a postat o fotografie pe Instagram în care tânărul era alături de tatăl său, cel mai probabil, făcută la restaurant. Mai mult, a ținut să pună și o descriere frumoasă la imaginea alături de părintele lui. Mai exact, Luca Reghecampf a scris la poză mesajul ”Cel mai bun tată”.

Ce mesaj i-a trimis Anamaria Prodan lui Luca Reghecampf, după ce a postat o fotografie cu tatăl lui

Imaginea a stârnit un val de reacții, așa cum era de așteptat. Însă neașteptat a fost că, printre zecile de comentarii ale celor cel urmăresc pe băiatul lui Reghe, chiar Anamaria Prodan i-a lăsat un mesaj tânărului.

Anamaria Prodan a ținut să-l felicite pe Luca, băiatul “încă soțului ei”. Deși a pornit un scandal monstru cu părintele lui, impresara l-a îndemnat să-l iubească și să-l respecte pe Laurențiu Reghecampf pentru că este tatăl lui.

“Bravo Luca! Sa l iubești si sa l respecți Pt faptul ca ți-a dat viața”, este mesajul transmis de Anamaria Prodan fiului lui Reghe.

Luca Reghecampf, bucuros că va mai avea un frate

Luca Reghecampf i-a surprins pe toți, după ce a distribuit pe Instagram primele imagini cu ecografia bebelușului pe care îl așteaptă Laurențiu Reghecampf și partenera lui de viață.

Până și Anamaria Prodan a ținut să transmită un mesaj, după ce a văzut postarea lui Laurențiu Reghecampf cu ecografia bebelușului care este așteptat să vină pe lume peste câteva luni.

Impresara a avut o reacție cu totul neașteptată, după ce fostul ei partener de viață a confirmat faptul că va deveni tătic pentru a treia oară.

Nimeni nu se aștepta, mai ales după scandalul izbucnit în spațiul public odată cu anunțul divorțului, dar Anamaria Prodan a avut numai cuvinte frumoase la adresa bebelușului lui Reghecampf.

A ținut să-i ureze noroc în viață și chiar a transmis public că el nu are nicio vină pentru ceea ce a făcut tatăl lui. Mai mult, Anamaria Prodan spune că îi dorește tot ce vrea și pentru copiii ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: