Redactia.ro
Home » Monden » Momente de panică la Survivor România 2022. Andreea Tonciu a leșinat în brațele medicilor

Momente de panică la Survivor România 2022. Andreea Tonciu a leșinat în brațele medicilor

GALERIE FOTO (3) Momenta de panică la Survivor România 2022.

Momente de panică la Survivor România 2022. Concurenții de la Survivor România 2022 au avut parte de clipe de coșmar. Andreea Tonciu a leșinat pe brațele medicilor, fiind transportată de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu Faimoasa?

Momente de panică la Survivor România 2022. Andreea Tonciu a leșinat în brațele medicilor

Andreea Tonciu a trecut prin momente de groază. În ediția de seara trecută a emisiunii Survivor România 2022, Faimoasa s-a simțit foarte rău, din nou, și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Deși a stat pe bară la jocurile ediției de duminică, 23 ianuarie, Andreei Tonciu i s-a făcut rău, după care a leșinat în brațele medicilor. Cadrele medicale au încercat să afle ce se întâmplă cu ea, dar Andreea nu era în stare să vorbească.

Ulterior, specialiștii au decis să o transporte pe Andreea la spital pentru a-i face câteva analize. Pentru că nu era conștientă, bruneta a fost transportată cu targa, până la ambulanță. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii a anunțat că Faimoasa nu va mai participa o perioadă la jocuri, precizând că îi va ține la curent cu starea sa de sănătate pe coechipierii săi. „Are o limită de adaptare. Când corpul ajunge la limita la care el se poate adapta și nu mai poate, el respinge orice, el nu mai poate să mai asimileze nimic, nu-i mai convine nimic”, spune Elena Matei, la Pro TV.

În edițiile trecute, Andreea Tonciu a avut nevoie de mai multe îngrijiri medicale, după ce medicii au avertizat-o că ar putea face otită severă din cauza zborului spre Republica Dominicană. Vedetei i s-a făcut rău în timpul filmărilor pentru Survivor România 2022. ”Simt că mi se taie respirația. Mi s-a înfundat urechea rău de tot”, spunea atunci Andreea. În ediția de duminică, Faimoșii au câștigat primul joc din acest sezon. CRBL a fost cel care a adus punctul decisiv, după ce l-a învins pe Alex Delea.

Andreea Tonciu, scandal cu CRBL

CRBL și Andreea Tonciu se află în plin scandal la Survivor România. Prima ceartă dintre cei doi a pornit din primele ediții, dar de această dată a intervenit și Laura Giurcanu. Cei trei s-au certat într-un context cu totul diferit. Bruneta s-a declarat deranjata de faptul că Laura a stat ore în șir în apă alături de TJ Miles. ”Mi se pare aberant să ai bărbat acasă sau iubit și să stai în apă cu un băiat trei ore”, spune Andreea Tonciu, deranjată de gestul Laurei Giurcanu.

Laura Giurcanu a reacționat și i-a dat replică Andreei Tonciu: ”Eu pot să stau și cu Radu, și cu Emil, și cu TJ, și cu CRBL, și cu cine vreau eu, unde vreau eu, cât vreau eu, fără să însemne ceva”. Ulterior, în discuția celor două a intervenit și CRBL, care a sfătuit-o pe blondină să ”nu mai facă greșeală să intre în jocul ei.”.

Cu toate astea, CRBL i-a surprins pe telespectatori cu gestul său când a văzut-o pe Andreea că a leșinat. CRBL a fost primul care a aplaudat, determinându-i pe colegii săi să își încurajeze coechipiera, dar și pe cei din echipa adversă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: