Redactia.ro
Home » TV » Lucian Viziru, totul despre scenele fierbinți cu Nicoleta Luciu! Au trecut 15 ani și abia acum s-a aflat: „Încercam să nu-i ating…”

Lucian Viziru, totul despre scenele fierbinți cu Nicoleta Luciu! Au trecut 15 ani și abia acum s-a aflat: „Încercam să nu-i ating…”

GALERIE FOTO (2)

Lucian Viziru a vorbit deschis, pentru prima dată, despre scenele fierbinți pe care le-a filmat cu Nicoleta Luciu! Actorul a făcut dezvăluiri incendiare, la 15 ani de când s-au consumat acele secvențe!

În anul 2006, Lucian Viziru făcea furori, alături de Nicoleta Luciu, în serialul ”Lacrimi de iubire”, serialul Pro Tv ce i-a avut protagoniști pe Adela Popescu și Dan Bordeianu.

Au trecut 15 ani de la filmări, iar Lucian Viziru a vorbit despre scenele fierbinți pe care le-a jucat alături de Nicoleta Luciu, cea care îi era parteneră în film.

Lucian Viziru, totul despre scenele fierbinți cu Nicoleta Luciu!

Lucian Viziru a povestit cu lux de amănunte cum a fost la filmarea scenelor fierbinți cu Nicoleta Luciu.

Actorul a fost cuprins de tot felul de emoții în urmă cu 15 ani, când a trebuit să joace acele scene care nu au fost chiar “ușoare”. S-a gândit la acel moment încă de cu o seară înainte să ajungă pe platoul de filmare.

” Mă puneau să stau în chiloți pe acolo, să fac flotări, să mă dau cu ulei. Țin minte că aveam… apropo de prima secvență cu Nicoleta, mă gândeam cu o seară înainte, zic: ‘Bă, să îmi bag picioarele… Ce mă fac? Nici nu știam cum să joc așa ceva, mai aveam și problema dacă mi se scoală, mă fac de…

A doua zi, mi-am făcut eu mindsetul și am zis: ‘Bă, știi ceva? Dacă mi se scoală, mi se scoală, mi-o vede tot platoul aici și cu asta basta, mi-o simte și Nicoleta și aia e. Am fost întrebat dacă aș avea ceva împotrivă dacă mi-aș da jos inclusiv chiloții. Zic: ‘Ce, ești nebun?!, i-am zis lui Iura Luncașu.

M-am dus la Ruxandra Ion și i-am spus că dacă mi se scoală aia e și răspunsul ei e: ‘Dacă ți se scoală, te bat!’ Acum cum fac… Cred că și acum mai e frumoasă. (n.red. Nicoleta Luciu), a mai adăugat actorul.

Și se pare că Lucian Viziru a găsit totuși o soluție pentru a-și “tempera” … emoțiile.

„Nu doar că am văzut-o dezbrăcată, mi-am luat trei perechi de chiloți pe mine. Încercam să nu îi ating limba ca să nu se ducă creierul meu către zona aia, m-am gândit la Palestina, dacă te uiți la secvența aia, zici că suntem doi handicapați, care trebuie să stea lipiți și să facă ceva cu gura deschisă, atâta tot.”, a mai dezvăluit Viziru.

Ce a zis Nicoleta Luciu despre Lucian Viziru

Și după ce a trecut cu bine de filmările incendiare, Lucian Viziru a aflat de la radio ce părere are Nicoleta Luciu despre el.

„Câteva zile mai târziu, după ce s-a difuzat secvența, mergeam spre Buftea, ascultam în mașină ProFM, interviu cu Nicoleta Luciu. DJ-ul o întreabă: ‘Cum o are Viziru? I s-a sculat? La care ea zice: ‘Nu i s-a sculat nimic, cred că e homosexual’

Am ajuns la Buftea, era la machiaj.  Mi-a spus la câteva luni după: ‘Nu mi-ai dat și tu un telefon, nu m-ai invitat nicăieri, tot așteptam să faci o mișcare Na, poftim! Ți-am făcut-o acum’, a mai dezvăluit Lucian Viziru, în podcastul lui Cătălin Măruță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: