Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Rus, în doliu. Artista este devastată după moartea bunicii sale

Bianca Rus, în doliu. Artista este devastată după moartea bunicii sale

GALERIE FOTO (3) Bianca Rus, în doliu

Bianca Rus, în doliu. Vedeta a izbucnit în lacrimi la tv. Bunica artistei s-a stins din viață în urmă cu câteva zile. Bianca a declarat că trece prin momente cumplite și nu poate concepe că cea care a crescut-o a plecat dintre noi.

Bianca Rus, în doliu. Artista este devastată după moartea bunicii sale

Bianca Rus a izbuncnit în lacrimi la tv. Vedeta a povestit în emisiunea lui Teo Trandafir că trece printr-o perioadă dificilă. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil” a mărturisit că bunica ei s-a stins din viață pe 26 ianuarie, iar de atunci trăiește un calvar. Bianca nu poate concepe că femeia care a crescut-o s-a stins din viață. Bianca Rus și-a deschis sufletul, și a vorbit despre sentimentele care o încearcă în ultima perioadă. Cântăreața a declarat că a aflat că bunica ei a murit atunci când se afla la fata care îi pregărea ținutele.

Șocată, Bianca s-a urcat imediat în mașină și a condus 700 de kilometri pentru a ajunge la priveghiul bunicii sale. Blondina a declarat că a vorbit cu cea care a crescut-o înainte să moară. „Pe 26 am primit vestea. E teribil ceea ce se întâmplă cu mine acum. Eram la fata care mă îmbracă și probam niște ținute, aveam de făcut un videoclip. Am primit un telefon și am auzit o voce foarte supărată și am înțeles că a murit bunica.

Am căzut pe canapea și nu am mai știut de capul meu, pe unde am ieșit, pe unde am venit, unde e ieșirea. Am luat mașina și am condus 700 de kilometri. Înainte să se întâmple toate astea am vorbit pe video cu ea și i-am zis: Buni, te iubesc din suflet. Te rog așteaptă-mă de Paște. Nu m-a mai așteptat. S-a dus fără să o mai văd.”, a declarat Bianca Rus, în cadrul emisiunii ”Teo Show”.

Drama prin care a trecut Bianca Rus

Bianca Rus a trăit un adevărat coșmar în urmă cu câțiva ani. Kilogramele în plus au transformat viața acesteia într-un calvar. Drama ei a început în momentul în care se urca pe cântat și își dădea seama că nu slăbește. Ulterior, Bianca a luat decizia de a apela la operatia de micsorare a stomacului. Aceasta a topit aproape 70 de kilograme, iar acum nici nu vrea să mai audă de mâncare. Cu toate astea, blondina se confruntă cu probleme de sănătate.

„Am întâmpinat greutăți că am tot sărit vmesele, având eveniemtne, tot felul de plăcri în țară, am neglijat mâncatul. 120 de kilograme am avut în ziua în care m-am internat în spital și acum am 50 și ceva de kilograme. Și, am zis stai că e o problemă, că am slăbit foarte brusc. Și atunci mi-am dat seama că am această problemă. Și mi-am dat seama că uit să mănânc, cî am făcut un set complet de analize, nu doar la stomac, din cap până în picioare și a ieșit o anemie severă, hemoglobina care m-a dat pe spate, am luat și tratament cu fier și perfuzii de fier.Acum nu sunt foarte foarte slabă, sunt cum bine. Mă simt bine cu kilogramele pe care le am. Într-adevăr, scăzusem câteva kilograme, merg la sală. Am antrenor”, a dezvăluit ea într-un interviu pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: