Redactia.ro
Home » Monden » Cum a petrecut Mihai Bendeac în ziua în care a împlinit 39 de ani. Iată ce blondină i-a stat alături! (FOTO)

Cum a petrecut Mihai Bendeac în ziua în care a împlinit 39 de ani. Iată ce blondină i-a stat alături! (FOTO)

GALERIE FOTO (2) Mihai Bendeac a suferit de depresie. Actorul a căzut în patima alcoolului și a substanțelor interzise: „Îți afectează și creierul!”

Joi, 17 februarie, Mihai Bendeac a împlinit 39 de ani. Juratul de la iUmor şi-a petrecut ziua de naştere muncind. Actorul a fost pe scenă. Mama lui, Emilia Bendeac, a mers să-i vadă spectacolul la „Teatrul de Comedie”.

Omul de televiziune a jucat în spectacolul „Doi pe o bancă” pe care tot el o regizează.

Ilona Brezoianu a stat lângă sărbătorit

Mihai Bendeac a urcat pe scena Teatrului de Comedie alături de Ilona Brezoianu, blondina care poate fi văzută la „Neatza” de weekend, la Antena 1, dar şi în culise, la iUmor. Actorul a mărturisit că înainte de fiecare spectacol el are emoții. Părinții săi i-au dat cadoul cu o săptămână înainte de ziua sa de naștere.

Ne pregătim de spectacol. M-a luat un pic de la corazon, am crezut că am făcut ceva rău. Sunt extrem de energizat. Sunt emoționat ca de fiecare dată înainte de spectacol și pentru faptul că împlinesc 39 de ani. Am primit foarte multe mesaje de felicitare. Eu cred că toată lumea care mă cunoaște reprezintă grupul de admiratori, de exemplu Ilona.

Este foarte greu să trăiești în jurul meu și să nu fii un mare admirator. Nu fac niciodată nimic special de ziua mea. Am primit cadoul din partea părinților de acum o săptămână, pentru că ei nu au răbdare cu chestiile astea”, a declarat Mihai Bendeac la Antena Stars.

Ulterior, și mama actorului s-a prezentat la treatru, pentru a-și urmări fiul pe scenă. Cadoul acesteia a fost un tort aniversar, pe care i l-a pregătit în casă, cu mare dragoste.

Bendeac s-a arătat pro-vaccinare

În luna octombrie 2021, Mihai Bendeac a fost invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, unde și-a exprimat, fără perdea, părerea în legătură cu importanța vaccinării, în încercarea de stopare a pandemiei Covid-19. Actorul a scris și pe pagina sa de socializare un mesaj care a încins spiritele la vremea respectivă.

Vreau ca lăturile ce se vor deversa în secțiunea de comentarii a acestei postări să-mi (re)confirme că am dreptate. Celorlalți, cu dragoste, mă adresez din suflet. Muncesc de la 15 ani pentru cariera mea. Și îmi asum că istoria va reține acest clip (n.r. – în care vorbește despre vaccinare).

Dacă ce spun eu aici e ceva criminal, istoria va șterge întreaga mea muncă și mă va păstra ca unul dintre acei nenorociți. Eu mizez, însă, pe logică, rațiune, știință, medicină. Cu toată inima! A avea notorietate implică responsabilitate.

Multă responsabilitate. Nu mă interesează câți români și/sau conturi false atacă această declarație a mea. Important este un singur lucru: în fața istoriei, eu îmi asum să fiu amintit cu aceste două minute și treizeci de secunde”, a spus Bendeac pentru sursa amintită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: