Redactia.ro
Home » Monden » Ilona Brezoianu, mărturisiri emoționante despre legătura pe care o are cu Mihai Bendeac: „Am petrecut mult timp împreună…”

Ilona Brezoianu, mărturisiri emoționante despre legătura pe care o are cu Mihai Bendeac: „Am petrecut mult timp împreună…”

Ilona Brezoianu a reușit în ultimii ani să atragă atenția publicului din țara noastră, atât pentru energia sa mereu pozitivă, cât și pentru umorul său deosebit. Pe lângă aparițiile sale de pe scenă, în calitate de actriță, spectatorii au mai avut ocazia să o vadă la „X Factor” sau „iUmor”, unde a stârnit cu succes râsul celor din jur. S-a crezut că ar avea o relație cu Mihai Bendeac, însă adevărul este cu totul altul.

Ilona Brezoianu, mărturisiri emoționante despre legătura pe care o are cu Mihai Bendeac: „Am petrecut mult timp împreună…”

Viața personală a lui Mihai Bendeac a reprezentat mereu un subiect de interes pentru publicul din țara noastră, mai ales că de-a lungul timpului au existat multe speculații din acest punct de vedere. Printre femeile deosebite care au fost considerate iubitele sale s-a numărat și Ilona Brezoianu, care a realizat un roast în cadrul emisiunii „iUmor” la adresa lui.

Spectatorii au putut observa atunci că cei doi își permit glume personale, semn că între ei există o legătură destul de strânsă. Astfel, s-a crezut că ar avea o relație amoroasă, însă adevărul s-a dovedit a fi cu totul altul.

Mihai și Ilona sunt colegi de scenă în cadrul piesei „Doi pe o bancă”, spectacol pe care l-au adus la viață cu mult drag. Pe lângă colaborarea pe plan profesional, între ei s-a legat și o frumoasă prietenie, despre care au vorbit mereu cu zâmbetul pe buze. Actrița a mărturisit că a simțit apropierea față de juratul de la „iUmor” încă de la început, iar sentimentul se pare că a fost unul reciproc.

„Relația noastră s-a consolidat în momentul în care am început repetițiile la piesa „Doi pe o bancă.” Atunci am petrecut mult timp împreună, iar mai apoi, la premiera piesei, am avut aceleași emoții și toată experiența acestui spectacol ne-a unit într-un mod tare special. Se creează un soi de legătură strânsă atunci când singurul tău sprijin în scenă este partenerul de joc”, a declarat aceasta.

Reacția lui Mihai Bendeac când a văzut-o pe Ilona Brezoianu la „iUmor”

După ce a văzut-o pe Ilona Brezoianu la „iUmor”, Mihai Bendeac a reușit cu greu să-și găsească cuvintele. Colega sa de la teatru a strălucit pe scenă, iar glumele sale au cucerit publicul. Astfel, juratul a mărturisit că s-a emoționat foarte tare atunci când a văzut că a pășit în fața sa în calitate de comediant, fapt ce se datorează interacțiunii lor din viața personală și activitatea artistică de la teatru.

„Sunt anumite persoane cu care co-exist în această viață și îmi este foarte greu în momentul ăla să fac o departajare între persoana respectivă și contextul în care se află în acest moment. Am fost emoționat s-o văd”, a mărturisit Mihai Bendeac.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: