Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Olaru și Cătălin Cazacu vor să devină părinți: „Muncim la asta”

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu vor să devină părinți: „Muncim la asta”

GALERIE FOTO (2) Ramona Olaru și Cătălin Cazacu vor să devină părinți

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu vor să devină părinți. Cei doi formează un cuplu de câteva luni și deja se gândesc să își întemeieze o familie împreună. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu și-au oficializat relația, iar cei doi sunt pregătiți să devină părinți. Asistenta tv de la Antena 1 plănuiește să devină mămică cât mai curând.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu vor să devină părinți: „Muncim la asta”

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Cei doi și-au oficializat relația în urmă cu câteva luni și par extrem de fericiți împreună. Mai mult, Ramona și motociclistul au declarat că își doresc să devină părinți. Cei doi sunt deciși să devină părinți după numai cinci luni de relație. Asistenta tv de la Antena 1 și Cătălin Cazacu au participat împreună la premiera fiului în care Smiley joacă primul lui rol într-un film de lungmetraj. Fiind înconjurați de vedete care au devenit părinți, Cătălin și Ramona au vorbit despre planurile lor de a avea un copil. „Noi vrem un copil. Vrem treaba asta cât mai curând. Pot să spun că muncim, fiecare cum poate și cât poate, de cele mai multe ori împreună”, a declarat Ramona Olaru.

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a explicat că este foarte important să petreacă timpul alături de iubitul ei. „Facem destul de des activități împreună, poate chiar și de două ori pe zi. Asta e oarecum o regulă, la prânz să mergem împreună la masă sau să ne vedem măcar o jumătate de oră sau o oră. Și seara, dacă avem timp la film sau să ieșim să mâncăm”, a spus Ramona Olaru.

Catalin si Ramona

Ramona și Cătălin s-au mutat împreună

Relația lor de prietenie a început în 2018, iar acum au decis să formeze un cuplu. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu și-au dat o șansă iubirii lor, lucru pe care fanii asistentei tv l-au susținut încă de anul trecut. Cei doi s-au mutat împreună în locuința vedetei de la Antena 1, iar motociclistul susține că trebuie să se trezească dis de dimineață, atunci când iubita lui se pregătește de emisiunea Neatza cu Răzvan si Dani. „Ne ajută faptul că ne cunoaștem de mult. Vinerea, când e ziua ei liberă, o iau, merg cu ea pe barcă, ne distrăm. Îmi doresc o familie cu Ramona. I-am spus asta din prima secundă! Am reușit, mai nou, să mă trezesc și dimineața. Aud ceasul când sună, nu e un pat așa de mare. Mi s-a modificat programul din cauza Ramonei.

Pentru prima dată m-am dus la ora 9 dimineața duminica la sală. A zis antrenoarea că am venit direct din club. Eu dormeam de obicei până la 13-14.Am zis de anul trecut din vară: hai să organizam Revelionul în Zanzibar! O să fie vreo 800 de oameni acolo, dintre care 400 de români. Avem și un dj din România, de la Arad, care va pune muzica acolo. Mi-am luat bilet doar dus, nu știu când mă întorc. Acolo ziua sunt 31 de grade, noaptea 21 de grade.Plouă din aprilie până în iunie. Acolo dacă ai o problemă la farmacie găsești numai aloe vera. Eu am făcut Covid pe vremea când era la modă, la începutul pandemiei. Nu mă mai saluta nimeni în perioada aia.”, a declarat Cătălin Cazacu, la „Xtra Night Show”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: