Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Olaru, înșelată de fostul soț. Cum a aflat asistenta TV: „Mi-a zis că nu-i mai trebuie niciodată”

Ramona Olaru, înșelată de fostul soț. Cum a aflat asistenta TV: „Mi-a zis că nu-i mai trebuie niciodată”

GALERIE FOTO (3) Ramona Olaru, înșelată de fostul soț.

Ramona Olaru, înșelată de fostul soț. Asistenta Tv a divorțat în 2019 după 5 ani de relație și 3 de mariaj. Se pare că, decizia a fost luată de Ramona, în urma mai multor încercări de reechilibrare a relației. După aproape patru ani de la divorț, iubita lui Cătălin Cazacu a dezvăluit că a fost înșelată de fostul soț.

Ramona Olaru, înșelată de fostul soț. Cum a aflat asistenta TV: „Mi-a zis că nu-i mai trebuie niciodată”

Ramona Olaru este asistentă tv la matinalul prezentat de Răzvan Simion și Dani Oțil. Vedeta, în vârstă de 34 de ani a trecut printr-un divorț în 2019. Aceasta s-a despărțit de fostul soț după ani de relație și trei de căsnicie. Ramona și fostul părtener au divorțat de comun acord, iar la aproape patru ani de la despărțire, blondina a făcut dezvăluiri uluitoare. Ramona a mărturisit că după două săptămâni de la divorț, a aflat că a fost înșelată de soțul ei. Recent, vedeta a declarat că fostul partener ar fi avut o relație cu actuala soție încă de pe vremea când era căsătorit cu ea.

„În ziua divorțului mi-a zis că nu-i mai trebuie niciodată să se căsătorească, sau cel puțin în următorii ani nu-i trebuie.Se duce să-și facă viața și pe urmă se căsătorește! Și au trecut o săptămână sau două până am văzut pe Instagram «Am zis DA!», de la viitoarea lui soție. Și apoi, noi eram despărțiți de șase luni și, la fel, am văzut pe Instagram: Happy 1 year together! (Un an fericit împreună – n.r.)„, a povestit Ramona Olaru, pentru catine.ro.

Ramona, despre divorțul de fostul soț

Ramona Olaru este o persoană sinceră, iar în urmă cu câțiva ani a trecut prin momente dificile. Vedeta a divorțat de soțul ei, iar după perioada imediat următoare după separare a petrecut la maxim și s-a distrat pe cinste. „Cea mai memorabilă vară din viața mea s-a întâmplat acum doi ani, după ce am divorțat. Până să mă căsătoresc, n-am fost o nebună care să iasă să se distreze, «de toți banii», și-am stat căsătorită și parcă am fost așa, puțin închisă, și după ce am divorțat zici că au ieșit toți dracii din mine, sincer. Aia a fost cea mai nebună vară pe care am trăit-o vreodată, acum doi ani, și m-aș mai întoarce.Acum, am aceleași planuri, sper să-mi iasă, adică m-am distrat !”, spunea Ramona imediat după divorț.

În prezent, asistenta tv de la Antena 1 trăiește o poveste de dragoste alături de Cătălin Cazacu. După divorț, Ramona și-a refăcut viața alături de Cuza, de la Noapte Târziu, dar lucrurile nu au mers bine între ei și au decis să se despartă. De câteva luni, blondina are o relație de iubire cu motociclistul și se pare că au planuri serioase de viitor. „Ne ajută faptul că ne cunoaștem de mult. Vinerea, când e ziua ei liberă, o iau, merg cu ea pe barcă, ne distrăm. Îmi doresc o familie cu Ramona. I-am spus asta din prima secundă! Am reușit, mai nou, să mă trezesc și dimineața. Aud ceasul când sună, nu e un pat așa de mare. Mi s-a modificat programul din cauza Ramonei. Pentru prima dată m-am dus la ora 9 dimineața duminica la sală. A zis antrenoarea că am venit direct din club. Eu dormeam de obicei până la 13-14.„, a spus Cazacu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: