Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Cazacu, adevărul despre zvonurile despărțirii de Ramona Olaru. Mai sunt cei doi împreună?

Cătălin Cazacu, adevărul despre zvonurile despărțirii de Ramona Olaru. Mai sunt cei doi împreună?

GALERIE FOTO (5) Cătălin Cazacu, adevărul despre zvonurile despărțirii de Ramona Olaru

Cătălin Cazacu, adevărul despre zvonurile despărțirii de Ramona Olaru. Recent, s-a zvonit că cei doi s-ar fi despărțit după revenirea din Zanzibar. Potrivit speculațiilor, aceștia ar fi decis să meargă pe drumuri separate, la doar câteva luni de când au oficializat relația.

Cătălin Cazacu, adevărul despre zvonurile despărțirii de Ramona Olaru. Mai sunt cei doi împreună?

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru și-au oficializat relația în urmă cu câteva luni. Cei doi păreau să trăiască o poveste de dragoste frumoasă, dar ultimele zvonuri susțin că Ramona și Cătălin s-ar fi despărțit. Potrivit speculațiilor, cei doi s-ar fi despărțit după întoarcerea din vacanța din Zanzibar. Cu toate astea, motociclistul neagă despărțirea de frumoasa blondină, mărturisind că e în continuare împreună cu asistenta TV. Cătălin i-a dat tag Ramonei în postarea pe care a făcut-o pe Instagram. ”Înțeleg din presă că iar ne-am despărțit…eu zic să ne facem un Instagram comun ca să nu mai fie problema asta”, a spus Cătălin Cazacu pe rețelele de socializare.

Așadar, Cătălin Cazacu a infirmat despărțirea de Ramona Olaru, iar povestea lor de iubire continuă. Cei doi îndrăgostiți au mers împreună în vacanță în Zanzibar, departe de țară. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani și iubitul ei au postat imagini superbe din vacanta lor.

Motociclistul a vorbit într-o emisiune tv despre relația cu Ramona, declarând că cei doi au fost prieteni buni, iar ulterior această relație s-a transformat într-o poveste frumoasă de dragoste. Relația lor de prietenie a început în 2018, iar în urmă cu câteva luni, cei doi și-au dat o șansă iubirii lor. Ramona și Cătălin s-au mutat împreună în locuința vedetei de la Antena 1, iar de când locuiesc sub același acoperiș, motociclistul de 37 de ani a mărturisit că a ajuns să se trezească dimineață, atunci când iubita lui se pregătește pentru emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1.

Ne ajută faptul că ne cunoaștem de mult. Vinerea, când e ziua ei liberă, o iau, merg cu ea pe barcă, ne distrăm. Îmi doresc o familie cu Ramona. I-am spus asta din prima secundă! Am reușit, mai nou, să mă trezesc și dimineața. Aud ceasul când sună, nu e un pat așa de mare. Mi s-a modificat programul din cauza Ramonei.Am zis de anul trecut din vară: hai să organizam Revelionul în Zanzibar! O să fie vreo 800 de oameni acolo, dintre care 400 de români. Avem și un dj din România, de la Arad, care va pune muzica acolo. Mi-am luat bilet doar dus, nu știu când mă întorc. Acolo ziua sunt 31 de grade, noaptea 21 de grade.”, a declarat Cătălin Cazacu, la „Xtra Night Show”.

Ramona Olaru a divorțat în urmă cu câțiva ani

În 2019, Ramona Olaru a trecut printr-un divorț care a pus capăt unei căsncii de 3 ani. Ramona este asistenta emisiunii matinale Neatza cu Răzvan și Dani. Vedeta a fost căsătorită cu Bogdan Olaru, iar după ce a divorțat, Ramona s-a axat pe cariera sa. Decizia despărțirii a fost luată de blondină, după mai multe încercări de împăcare. Surse din anturajul Ramonei au făcut publice motivele divorțului pentru a înlătura suspiciunea de infidelitate.

„Când mi-am dat seama cu cine m-a înșelat fostul meu soț, ăla de demult, mi-am dat seama ce înseamnă vorba «până când moartea ne va despărți»”, a remarcat sarcastic Ramona Olaru.

Vedeta a declarat că în perioada în care a fost căsătorită nu s-a simțit în largul ei și nu s-ar mai întoarce la acele vremuri. Ramona Olaru s-a iubit cu fostul concurent de la Asia Express, Cuza. Cei doi au avut parte de mai multe despărțiri temporare, dar au încercat de fiecare dată să își salveze relația.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: