Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Alina Pușcaș, reacție șoc la adresa lui Bogdan Drăghici, bărbatul care și-a dat foc :”Îl susțin, bine a făcut”.

FOTO Alina Pușcaș, reacție șoc la adresa lui Bogdan Drăghici, bărbatul care și-a dat foc :”Îl susțin, bine a făcut”.

GALERIE FOTO (5) Sursa foto: Spynews

În această dimineață, Alina Pușcaș și-a exprimat opinia pe contul ei personal de Instagram, la InstaStory la adresa lui Bogdan Drăghici, bărbatul în vârstă de 47 de ani care și-a luat viața prin autoincendiare chiar în fața Ambasadei Rusiei de la București. Reacția acesteia despre fapta care a intrat în atenția tuturor i-a surprins pe internauți. Iată ce a spus prezetatoarea de la Te Cunosc de Undeva despre el, dar mai ales despre fapta sa care a intrat în atenția tuturor.

Cine este Bogdan Drăghici

Bogdan Drăghici, în vârstă de 46 de ani era preşedintele Asociaţiei TATA (Alianţa Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor). El a demonstrat de-a lungul anilor că este o persoană periculoasă, fiind implicat în numeroase scandaluri. Acesta a intrat în atenția multora din cauza faptului că și-ar fi abuzat sexual fiica vitregă ani la rând, iar soția lui a depus o plângere penală.
Bogdan Drăghici a postat un ultim mesaj pe contul său de Facebook care avea drept scop, susţinerea poporului ucrainean.

Alina Pușcaș, revoltată în mediul online

Alina Pușcaș se afla în trafic atunci când a aflat de fapta lui Bogdan Drăghici care s-a urcat în mașină și a pornit spre Ambasada Rusiei de la București. Acolo omul s-a incendiat și a intrat cu autoturismul în flăcări chiar în gardul instituției.

Prezetatoarea de la emisiunea „Te Cunosc de Undeva” de la trustul Antena1, Alina Pușcaș se numără printre cei care au avut o reacție dură la adresa individului. Aceasta a fost revoltată, și le-a povestit urmăritorilor că îl suține și este perfect de acord cu el, bineînțeles totul sub o notă de ironie, care denotă exact opusul a celor întâmplate.

„(…) În cazul în care acuzațiile sunt reale și omul și-ar fi abuzat din toate punctele de vedere fiica, îl susțin, bine a făcut. Nu ai cum! E un subiect atât de sensibil treaba asta cu copiii, încât nu ai cum. Asta e!”, este reacția Alinei Pușcaș.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: