Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Povestea emoționantă a Georgianei Lobonț. Artista s-a rugat la Icoana Făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Nicula. Și-a văzut visul cu ochii

VIDEO Povestea emoționantă a Georgianei Lobonț. Artista s-a rugat la Icoana Făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Nicula. Și-a văzut visul cu ochii

GALERIE FOTO (2) Sursa foto: wowbiz.ro

Georgiana Lobonț și-a văzut visul cu ochii după ce ani la rând, s-a plimbat pe la medici pentru a găsi o cale de a face copii, deși i s-a spus clar că nu va putea. După verdictul primit, cântăreața nu a vrut să creadă că posibilitatea de a fi mamă este imposibilă. Tocmai dorința pe care o avea, a călăuzit-o până la Mânăstirea Nicula, unde miracolul a fost posibil!

Georgiana Lobonț: „Pentru mine a fost șocant”

Artista povestește în cadrul emisiunii TV „La Măruță” de pe Pro TV, experiența spirituală și inedită pe care a trăit-o cu ajutorul Icoanei Făcătoare de minuni a Maicii Domnului. Aceasta mărturisește că a trecut  printr-o tragedie de neimaginat când medicii i-au spus că nu poate da viață unui copil:

„Pentru mine a fost foarte dureros și m-am speriat când mi s-a spus că nu pot să fac copii, aveam 23 de ani. M-am căsătorit cu Rareș la 21 de ani și ne doream foarte mult să închegăm familia asta, să devină mai mare. Ne doream să vină un copil în viața noastră. Poate că eram și stresată, nu știu ce am avut
Medicii mi-au găsit prolactina crescută și mi-au dat un tratament. Într-adevăr, am ținut acest tratament o lună de zile. Dar după ce am aflat atunci, îți dai seama că pentru mine a fost șocant. Eram tânără atunci. Am zis: Doamne ferește! Sunt fată cuminte, sunt fată la locul meu și tocmai mie să mi se întâmple treaba asta”, a spus ea în cadrul emisiunii TV.

Puterea Icoanei Făcătoare de minuni a Maicii Domnului

Georgiana Lobonț vorbește despre puterea pe care o are Icoana Făcătoare de minuni a Maicii Domnului și cum viața ei a urmat un scop, văzându-și visul cu ochii:

„M-am rugat foarte mult. Am fost la Mănăstirea Necula, unde mergem de multe ori când avem noi timp, pentru că sincer îți spun, neapărat trebuie să mergi acolo, să îți aduci familia, pentru că este un loc cu o încărcătură unică. Nu am cum să descriu asta. Acolo e părintele Calinic, e și duhovnicul nostru. E un loc desprins din basme, un loc aparte care vine și cu o poveste. O știu de la părinții mei.

Icoana Făcătoare de minuni de la Nicula, așa e legenda, a ajuns la un moment dat într-o poieniță și nu știu cum a venit un preot și a găsit icoana acolo, care plângea și a făcut mănăstire acolo. Acum lucrează la o nouă mănăstire, e un loc extraordinar de frumos. Acolo ne relaxăm.

Când m-am operat, toți medicii din Paris vorbeau în franceză, eu eram cu ochii închiși și mă rugam la Dumnezeu să pot trece cu bine de operație, să pot cânta din nou și dacă reușesc că trec cu bine mai fac un album de Pricesnie, iar acum lucrez la al doilea album, jumătate este gata deja”, a adăugat aceasta

La Mânăstirea Nicula se găsește  Icoana Făcătoare de minuni a Maicii Domnului. Lăcașul sfânt a luat naștere tocmai după ce icoana a fost descoperită de un preot, în timp ce plângea.

„Icoana Maicii Domnului pictata în 1681 de preotul ortodox Luca”- Sursa: manastireanicula.ro
„Icoana Maicii Domnului pictată în 1681 de preotul ortodox Luca”- Sursa: manastireanicula.ro

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: